Tavi Clonda a dat cărțile pe față! Ce se întâmplă în căsnicia cu Gabriela Cristea: „Să își vadă de soț! Sufăr pe treaba asta”

Publicat: 18 oct. 2022, 10:16 Autor: Camelia Vedete

Tavi Clonda a dat cărțile pe față. Tavi Clonda nu se mai ascunde, așa că, a dat cărțile pe față și a vorbit deschis despre căsnicia cu Gabriela Cristea. Artistul a spus, în exclusivitate, pentru Ciao.ro, ce anume îi reproșează soției.

Pentru că timpul este scurt, proiectele sunt multe iar copiii îi solicită, Tavi Clonda și Gabriela Cristea nu prea mai au timp pentru ei, iar, mai în glumă mai în serios, artistul spune asta și în interviuri. Ciao.ro i-a surprins oarecum nemulțumirea!

Tavi Clonda a dat cărțile pe față

Tu și soția ta, Gabriela Cristea, va certați des din cauza fetițelor voastre?

Nu des dar ne mai certăm și cu siguranță doar atunci când nu mai avem răbdare și siuntem obosiți, uneori nu mai avem răbdare să mai comunicăm și poate ne mai ciondanim, să zic așa, dar deocamdată nu am sărit calul, deci e bine dacă ar mai fi un copil chiar ar fi greu și ne-ar mai trebui ajutor.

Voi, ca părinți, ați avut timp să nu uitați de voi? Vă mai faceți declarații de dragoste?

Băi, nu! Asta îi reproșez Gabrielei, că am cam uitat de noi, și eu la fel! Trebuie să ne mai aducem aminte și de noi chiar dacă sunt multe joburi și avem multe proiecte, trebuie să facem noi foarte multe lucruri.

Ce se întâmplă în căsnicia cu Gabriela Cristea

Într-un cuplu, la un moment dat, mai ales când cresc copiii, organizarea e cea mai importantă și comunicarea dar organizarea e cea mai importantă că altfel nu mai știi care cum, unde te duci și ce se întâmplă și atunci se creează haos și ceartă. Încă nu stăm foarte bine la organizare pentru că nu a fost nevoie dar de acum simt nevoia de organizare, pus pe hârtie și spus.

„Să își vadă de soț! Sufăr pe treaba asta”

Dacă ar fi să îi reproșezi ceva soției tale, ce i-ai spune?

Să își vadă mai mult și de soț, da? (râde)

Pe plan profesional cum stai?

Nu am mai făcut piese și sufăr pe treaba asta, dar o să mă ocup și o să intru în studio.

Gabriela Cristea, cu hainele la ușă din cauza unui bărbat

Gabriela Cristea a ajuns cu hainele la ușă din cauza unui bărbat. Prezentatoarea TV vrea să facă schimbări majore la vârsta de 47 de ani.

Gabriela Cristea și-a lat fanii prin surprindere cu ultimul mesaj pe care l-a postat în mediul online. Prezentatoarea TV a declarat pe rețelele de socializare că își va arunca toate hainele care au culorile galben, bej, maro sau crem.

De ce își aruncă hainele soția lui Tavi Clonda?

Gabriela Cristea are o relație foarte apropiată cu fanii ei din mediul online și, orice află nou și interesant, se grăbește să împărtășească cu aceștia. Recent, prezentatoarea TV le-a spus admiratorilor săi că are de gând să meargă acasă. Și să arunce toate hainele care se încadrează în categoria culorilor mai sus menționată. Tot pentru că nu ar fi bine să poarte astfel de culori.

Gabriela Cristea a primit sfatul unui astrolog de a nu mai purta haine care au culorile galben, bej, maro sau crem. Citește continuarea aici.

Publicat: 18 oct. 2022, 10:16 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă