Gabriela Cristea, despre perioada grea prin care a trecut. Ce s-a întâmplat în viaţa prezentatoarei de la Antena Stars: „M-au marcat pe viață”

Publicat: 28 mai 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Gabriela Cristea, despre perioada grea prin care a trecut. Ce s-a întâmplat în viaţa prezentatoarei de la Antena Stars: M-au marcat pe viață

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Pe lângă cariera din lumina reflectoarelor, vedeta este o mamă devotată şi o soţie iubitoare. Alături de Tavi Clonda şi-a întemeiat familia la care a visat întotdeauna. Cuplul are şi două fetiţe superbe, Iris şi Victoria. Recent, vedeta de la Antena Stars le-a povestit celor care o urmăresc despre o perioadă pe care a ţinut-o până acum ascunsă.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt împreună de mai bine de 10 ani. Cei doi au împărţit multe momente frumoase, dar şi mai puţin plăcute în toată această perioadă.

Ce spune soţia lui Tavi Clonda despre prima sarcină

Recent, vedeta de la Antena Stars și-a amintit cât de greu i-a fost în perioada în care era însărcinată cu primull copil, fiica sa, Victoria.

„O să vă vorbesc despre cele mai grele două săptămâni din viața mea, atunci când eram însărcinată cu primul meu copil, Victoria. Atunci am avut atacuri de panică. Sunt sigură că sunt multe femei care se vor recunoaște în perioada de atunci. Eram într-una din cele mai fericite momente din viața mea sau cel puțin așa mă gândeam la momentul acela. Eram însărcinată și urma să nasc.

Eram gravidă în aproape 8 luni, dar aveam niște gânduri care au apărut încă de la începutul sarcinii și care au început să se acutizeze. Gândurile mele aveau legătură cu momentul nașterii. Mă gândeam «oare o să îmi iubesc copilul de la naștere? Oare o să fiu eu mama suficient de bună?» Dar până să ajung acolo, mă gândeam dacă o să reușesc să duc la bun sfârșit momentul nașterii.

Erau niște gânduri care, la o primă vedere, par să nu te afecteze, dar o femeie însărcinată, în momentul în care este măcinată de astfel de gânduri și probabil mai mult de jumătate dintre femeile însărcinate au genul acesta de gânduri, pentru femeile însărcinate și pentru mine la momentul respectiv, au fost crunte. Efectiv nu am mai reușit două săptămâni să dorm, atât de tare eram măcinată de aceste gânduri”, a povestit Gabriela Cristea, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Gabriela Cristea: M-au marcat pe viață”

De asemenea, prezentatoarea TV a dezvăluit că făcea atacuri de panică în perioada primei sarcini, iar singurul care i-a fost alături a fost soțul ei, Tavi Clonda: „În perioada respectivă am făcut niște atacuri de panică, dar atacuri de panică pe care nu pot să vi le povestesc că simțeam că mă sufoc din orice, nu puteam să dorm sub nicio formă. Ultima lună am dormit-o în balansoar, afară, spre norocul meu era vară. Simțeam că mă sufoc de gânduri. Inițial, doar Tavi mi-a dat atenție și m-a crezut în situația asta, m-a înțeles, pentru că ceilalți credeau că sunt doar niște toane ale mele.

Îmi spuneau că nu ești tu singura femeie care o să naști, nu ești tu singura femeie care o să aduci pe lume prunci în felul în care vei aduce tu pe lume, adică prin cezariană. Atât de intense și de dure au fost momentele acelea pentru mine, încât m-au marcat pe viață. Da, au fost cele mai grele două săptămâni din viața mea.

Nu mă întrebați cum am reușit să trec peste, dar cu ajutorul soțului meu și cumva m-am autostimulat. Am aflat că există și niște tehnici prin care poți să scapi de atacurile de panică. Între timp am citit despre asta, am încercat să mă documentez și am aflat, de fapt, că sunt și niște arderi chimice, mai ales la gravide. Hormonii o iau razna cu totul și cu totul.

Pe lângă gândurile pe care le poți avea ca femeie însărcinată, intervine și dereglarea hormonală care este una destul de agresivă la femeile însărcinate și înțeleg că organismul se reglează destul de târziu după ce ai născut. Așa că, dragilor, dacă aveți în familie femei însărcinate și dacă își pun întrebări și au nelămuriri, dacă simțiți că nu sunt în apele lor, fiți alături de ele pentru că eu am ajuns în perioada respectivă să mă rog pentru sănătatea mintală, eu, care sunt atât de limpede la minte.

Ajunsesem să nu mai știu dacă gândesc limpede sau nu. Până să nu se întâmple acele atacuri de panică, nici nu credeam în ele. Cum să nu-ți poți tu să-ți controlez gândurile tale să nu ai tu control asupra propriul organism și a minții tale? Mi se părea incredibil. În momentul acela, însă, mi-am dat seama că totul este imprevizibil”a mai spus Gabriela Cristea.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 28 mai 2024, 12:00 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×