Fundul lui Miley Cyrus, vedeta in noul ei videoclip. Artista sta in pozitii indecente pentru fani VIDEO

Publicat: 30 Nov. 2018, 15:02 Vedete

Cantareata din America a lansat un clip video nou in care isi etaleaza cu mandrie posteriorul ferm, lipsit de celulita.

Fundul lui Miley Cyrus, vedeta in noul ei videoclip


Cantareata de 26 de ani a colaborat cu Mark Ronson pentru aceasta piesa. Este prima piesa lansata dupa ce vedeta si-a pierdut casa in urma incendiilor devastatoare din California, de saptamanile trecute. In plus, are si un vers in piesa in care vorbeste despre vila ei arsa.

Fundul lui Miley Cyrus, vedeta in noul ei videoclipFundul lui Miley Cyrus, vedeta in noul ei videoclipIn clubul de striptease prin care trece Miley Cyrus e plin de preoti care se uita cu jind la dansatoare semi-goale. Nimeni nu observa masina pe care Miley o conduce prin club. Apoi artista ajunge intr-un poligon unde mai multi copii invata sa traga cu arma.

Fundul lui Miley Cyrus, vedeta in noul ei videoclipFundul lui Miley Cyrus, vedeta in noul ei videoclipApoi ajunge intr-o multime de clienti disperati sa prinda cele mai bune oferte de Black Friday. Este evident ca, in noua ei piesa, Miley Cyrus ironizeaza situatiile absurde in care America se afla. De la copii care fac rost de arme si se impusca intre ei, la oameni disperati sa isi cumpere cat mai multe obiecte de care nu au nevoie.

« Pagina anterioară

Publicat: 30 Nov. 2018, 15:02 Vedete
Pe aceeași temă