Florin Busuioc si-a deschis sufletul si a spus adevarul despre fiul sau abandonat imediat dupa nastere

Publicat: 16 Aug. 2019, 17:48 News 3

Actorul a fost invitata in emisiunea Danei Savuica, "E OK sa fii vedeta?" si a spus lucruri surprinzatoare.

Florin Busuioc si-a deschis sufletul. „Mi-am lăsat familia şi nu regret. Pentru că dacă n-o lăsam, n-aş fi fost astăzi aici, pentru că se împiedicau cariera şi devenirea mea de condiţia de a fi acolo, în familie.

Anume visul meu de-a ajunge pe o scenă de teatru din Bucureşti, actor recunoscut – nu mă gândeam atunci la televiziune, că nu exista… În anii ’90, când eram încă la Piatra Neamţ şi am făcut o familie acolo, n-aş fi crezut că o să ajung în televiziune, mă gândeam la teatru.

Florin Busuioc si-a deschis sufletul

Florin Busuioc se intoarce in locul unde a facut infarct

Şi mi-am lăsat familia aceea cu copil, ca să-mi văd de treaba mea. Deci nu regret cumva! Îmi pare rău, mă simt vinovat, mă simt foarte vinovat, recunosc, dar nu regret!

Am făcut nişte gesturi, au fost refuzate, la un moment dat. Acum chiar mi-a scris fi-miu un mesaj: „Am fost un copil, am fost un prost. Hai să facem o…”. Şi probabil că o să ne reconectăm şi o să fie bine.

Am mai avut nişte încercări, au eşuat, mă rog, n-are importanţă. Mă simt vinovat, dar nu regret”. „El a fost privat de asta. Are tot dreptul să fie supărat pe mine! Nu am nicio îndoială că are acest drept, dar s-a întâmplat.

Dacă o să reluăm relaţia, la un moment dat… Trebuie să aflu ce e cu el, ce-i cu viaţa lui. Ştiu că făcea, la un moment dat, facultatea de Meteorologie, sper să fi reuşit. Avea o iubită, dar nu era însurat, nu ştiu dacă s-o fi însurat între timp…

El a făcut deja un pas spre mine, trebuie să fac eu pasul următor. Şi o să-l fac! Acum are 29 de ani. Avea o lună când am plecat, chiar la început…” a spus Florin Busuioc, potrivit OK!

Publicat: 16 Aug. 2019, 17:48 News 3
Pe aceeași temă