Flick a evitat depresia. Cum sustine matinalul de radio ca a reusit sa invinga boala pe care o are Mihai Bendeac

Publicat: 18 mai 2019, 12:45 Autor: D. C. Vedete

Lucreaza de peste 10 ani in radio si are diverse colaborari in televiziuni. Este unul dintre cei mai amuzanti oameni din Romania si are mii de fani.

Flick a evitat depresia in ciuda programului incarcat. Acesta sustine ca il ajuta mult ca nu se afla in rutina. Are mai multe joburi, in afara de cel de la radio. Pe langa moderatul emisiunilor matinale, Flick mai ajuta la scrierea unor scenarii pentru diverse emisiuni sau seriale tv.

Recent, Flick sau Domnul Rima a vorbit despre depresie. Este o boala de care sufera si Mihai Bendeac. Din fericire, moderatorul radio a reusit sa evite aceasta boala, in ciuda loviturilor grele de care si el a avut parte in viata.

Flick a evitat depresia

„Mă duc de la 7 la 10 la radio de zece ani deja. Lucrurile pe care le fac între radiouri sunt diferite. Când eram contabil aveam un colectiv cu care am trăit doi ani de zile. Aici dimineața am un colectiv seara, altul dimineața, la Antena când mă duc să scriu scenarii cu Bendeac am alt colectiv. Chestia asta mă ajută să nu intru în rutină, apropo de depresie, eu consider că depresia, într-adevăr nu o poți controla, dar are un factor determinant.

Nu cred că am avut motive să am depresie, viața mea a evoluat corect, drăguț, probabil dacă evolua invers nu era bine. La nivel personal, ai o depresie dacă te desparți de cineva și erați legați la modul căsătoriți. Eu m-am despărțit, m-am împăcat, ca orice om. Am prieteni depresivi, Bendeac e unul dintre ei. Am început să îi înțeleg, nu e bine să judeci, până nu cunoști omul respectiv”, a declarat Flick la Star Matinal.

Mihai Bendeac are depresie

„Nu mai caut răspunsul. L-am aflat acum câteva luni. Acum, am un singur gând ce mă ajută să lupt cu boala asta sinistră numită depresie: să aduc bucurie. Prin profesia mea. Visez artă de când mă știu. Și mi-am sacrificat totul pentru ea: viață, familie, sănătate. Fă ce iubești până te omoară. Altminteri, mori acum. Noapte bună, copii!”, a scris Mihai Bendeac pe Facebook, in urma cu cateva luni.

Mihai Bendeac va avea un copil cu o studenta. Cine e viitoarea mama cu care vedeta iUmor s-ar fi iubit VIDEO

Publicat: 18 mai 2019, 12:45 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă