Mihai Bendeac va avea un copil cu o studenta. Cine e viitoarea mama cu care vedeta iUmor s-ar fi iubit VIDEO

Publicat: 24 Feb. 2019, 15:49 News 3

Sambata seara a avut loc o editie interesanta a emisiunii iUmor, de la Antena 1. Juratii sunt tot Mihai Bendeac, Delia si celebrul Cheloo.

In timpul emisiunii de sambata, toata lumea a aflat o veste socanta. Mihai Bendeac are un copil cu o studenta. Tanara nu este din Bucuresti, dar locuieste aici deoarece e studenta la una din facultatile orasului. Conform celor spuse de actor la postul tv la care lucreaza, va deveni tata de fetita.

Din nefericire, Mihai Bendeac nu vrea sa se insoare. Cu toate ca va avea un copil, cand a fost intrebat de nunta a raspuns ferm: „In niciun caz!”, titreaza Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Mihai Bendeac are un copil cu o studenta? VIDEO


”Ce vreți, să fac eforturi să vă conving? Felicitați-mă și gata! Nu are nicio relevanță pentru mine dacă voi mă credeți sau nu!” Asta le-a spus juratul colegilor lui care nu-l cred că va fi tată.

Mama copilului lui Mihai Bendeac e studenta

”Nu este din București, dar locuiește în București pentru că este studentă! Fiecare va fi la casa lui! Nu am gând de însurătoare, în niciun caz! O ză vizitez copilul în weekend-uri și așa mai departe! (…) E fată, o s-o cheme Letiția! Discuția asta mă impresionează!”, a spus apoi Bendeac.

Delia il acuza pe Mihai Bendeac de minciuna

„Mihai Bendeac va fi tătic! Și nici el nu realizează foarte tare asta. Din cum a prezentat situația, m-am speriat puțin, mi s-a părut că a spus-o printre altele. El e foarte speriat, a încercat să facă din acest eveniment mare-mare din viața lui ceva foarte mic”, a spus Delia.

Roxana Vancea a mirosit gluma lui Bendeac

Fosta iubita a lui Mihai Bendeac, celebra Roxana Vancea, nu crede ca acesta va deveni tata. Satena sustine ca este o gluma pe care o face colegilor de la iUmor.

„Nu vreau să comentez. Cred că își bate joc de voi. Nu am nicio părere despre această situație”, a spus Vancea.

Publicat: 24 Feb. 2019, 15:49 News 3
Pe aceeași temă