Mihai Bendeac acuza probleme de sanatate? Ce a declarat actorul

Publicat: 12 May. 2019, 14:30 News 3

Este unul dintre cei mai indragiti si carismatici actori din Romania.

Mihai Bendeac acuza probleme de sanatate? Actorul a decis sa vorbeasca deschis despre depresie si ce inseamna asta din cauza evenimentelor tragice desfasurate in ultimul timp.

Multa lume considera ca viata lui Mihai Bndeac este minunata, fara stres si probleme, insa acesta tine sa-i contrazica, fiindca este total opusul a ce crede lumea.

Mihai Bendeac acuza probleme de sanatate?

Bendeac acuza probleme de sanatate

„Ştii că, în general, atunci când suferi de depresie, momentele în care intri într-o fază să zic acută. Nu există o cauzalitate. Uite, din cauza asta.. sunt foarte multe momente când ţi se întâmplă un lucru urât.

Adică nu eşti într-o fază acută din asta, ştii, şi poate eşti chiar într-o stare de hype, şi se întâmplă o chestie nasolă şi reacţionezi, bine, uneori este ciudată, adică e o situaţiie foarte nasoală Şi sunt situaţii la care nu există niciun fel de cauzalitate şi, pur şi simplu, te simţi de numai că numai.

Am stat aşa şi m-am gândit. Bă frate, uneori există şi o cauzalitate, ştii?! Mi-am dat seama că am o viaţă înspăimântător de rutinată şi ştiu că asta pare foarte, foarte ciudat. Adică, tu ai o viaţă rutinată, Gogule?!

Păi dacă tu ai o viaţă rutinată, ce am eu? În viaţa mea de toate zilele, sunt vai. Deci mi-am dat seama, sunt vai de ***. Chiar şi relaţiile mele cu femeile…

Ai zice: „băi, dacă ai o relaţie sau două relaţii sau trei relaţii, dar din relaţiile respective poţi să ajungi într-o zonă de rutină.Bă, poţi să ajungi într-o zonă de rutină cunoscând o mie de femei”, a scris Mihai Bendeac pe Instagram, potrivit Capital.

Publicat: 12 May. 2019, 14:30 News 3
Pe aceeași temă