Fizicienii de la Turnu Măgurele, implicați în cazul Caracal! Ce substanțe ar fi folosit Gheorghe Dincă la incinerarea trupului Luizei Melencu

Publicat: 13 Dec. 2019, 10:45 News

Noi informații în cazul Caracal! Fizicienii de la Turnu Măgurele sunt implicați în ancheta vis-a-vis de moartea Luizei Melencu.

Noi detalii în cazul Caracal! Fizicienii de pe Platforma de la Turnu Măgurele se implică activ în ancheta morții Luizei Melencu.

Recent, procurorii DIICOT au primit și raportul FBI. Rezultatele, însă, nu îi ajută foarte mult pe aceștia. Experții susțin faptul că oasele care au fost găsite în liziera de la marginea orașului Caracal sunt mult prea deteriorate ca să poată fi prelevate probele ADN.

Astfel, nu se poate spune dacă oasele sunt ale Luizei Melencu sau ale altei persoane.

Fizicienii de la Turnu Măgurele se implică în ancheta morții Luizei Melencu

După ce a venit acest rezultat care nu a ajutat foarte mult autoritățile, fizicienii de la Turnu Măgurele au analizat fragmentele de oase găsite în butoiul din curtea lui Dincă.

”Specialiștii INML au încercat să extragă fără succes ADN din resturile osoase. Au reuşit să stabilească doar că ar aparține unei tinere de 15-19 ani. Acum, unele probe au fost trimise specialiștilor de la Institutul de la Măgurele.

Surse autorizate susțin că au fost comparate urmele de reziduuri din butoiul în care Dincă ar fi ars trupurile victimelor sale cu cele găsite pe fragmentele osoase calcinate.

La institutul din Măgurele există un tomograf mult mai puternic decât aparatele similare de la INML și Institutul Național de Criminalistică”, menționează știriletvr.ro.

Gheorghe Dincă ar fi folosit la incinerarea trupului Luizei Melencu câteva elemente precum: plastic, polistiren și resturi din componente electronice.

”Surse autorizate susțin că Dincă ar fi folosit plastic, polistiren și resturi din componente electronice atunci când ar fi incinerat trupul Luizei Melencu. În urma arderii, elementele fizico-chimice ale acestor materiale ar fi rămas impregnate atât în rugina recipientului cât și pe oasele calcinate.

Toate aceste detalii ar fi reieșit în cursul analizelor făcute la Măgurele. Surse autorizate susțin că, dacă se adaugă mărturia lui Dincă și probele ridicate din locuinţa acestuia, suspectul din Caracal poate fi acuzat de omor”, a specificat știriletvr.ro.

Publicat: 13 Dec. 2019, 10:45 News
Pe aceeași temă