Filme noi in cinema saptamana 24-30 decembrie 2018: Bumblebee si Omul-Păianjen! VIDEO

Publicat: 26 Dec. 2018, 18:44 Life
Filme noi in cinema saptamana 24-30 decembrie 2018: Bumblebee si Omul-Păianjen! VIDEO

In penultima saptamana din 2018 se lanseaza doua pelicule mult asteptate de cei mici, dar si de adultii care adora filmele cu eroi de mici dimensiuni.

Dupa celebrul Aquaman care a rupt toate box-office-urile din lume, premierele sunt lipsite de actori incitanti. Dar sunt niste pelicule pe care trebuie sa le vedeti, mai ales daca aveti copii. Va prezentam doua dintre ultimele premiere din 2018.

Filme noi 24-30 decembrie 2018

Bumblebee, premiera 28 decembrie


Filmul are o durata de 114 minute. Fugar încă din 1987, Bumblebee își găsește refugiu într-un atelier dintr-un orășel maritim din California. Charilie, o fată care urmează să îmlinească 18 ani, și care încearcă să-și găsească un loc al ei pe lume, îl descoperă pe Bumblebee, cu răni adânci din bătălii trecute, și aproape nefuncțional. Între cei doi se va înfiripa o prietenie care va ajuta omenirea să scape dintr-o invazie pe cât de neașteptată, pe atât de periculoasă.

Omul-Păianjen: În lumea păianjenului, premiera 28 decembrie


Omul-Păianjen: În lumea păianjenului ni-l prezintă pe adolescentul Miles Morales, din Brooklyn, în rolul principal, ca o dovadă a posibilităţilor nelimitate pe care le are universul Spider-Man, în care oricine ar putea să poarte vestita mască. Filmul se axează pe aventurile unui adolescent afro-latino-american din Brooklyn, Miles Morales. Acesta încearcă să se integreze într-o şcoală privată din Manhattan. Tatăl lui Miles este un ofiţer de poliţie, iar mama sa este o asistentă medicală. Amândoi sunt nişte părinţi iubitori, mândri de realizările fiului lor. Totuşi acomodarea pentru noua şcoală pare a fi destul de grea pentru Miles. Acesta prefera să petreacă timp cu prietenii săi din vecini sau să-l viziteze pe unchiul Aaron, care-l încurajează în pasiunea sa pentru graffiti. Deşi Miles îl idolatrizează pe Aaron, unchiul său fermecător este o persoană complexă, care a cam avut probleme cu legea în trecut. Si totul se schimba in momentul in care tanarul este muscat de un paianjen…

Publicat: 26 Dec. 2018, 18:44 Life
Pe aceeași temă