Filme noi in cinema saptamana 17-23 decembrie 2018. Aquaman vine in cinematografele din Romania!

Publicat: 17 dec. 2018, 14:30 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Filme noi in cinema saptamana 17-23 decembrie 2018. Aquaman vine in cinematografele din Romania!

In penultima saptamana din 2018, in cinematografe poti vedea o serie de filme pentru Craciun.

Pe langa celebrele filme de Craciun pe care le vedem alaturi de cei dragi, mai sunt si aparitii de actiune sau filme pentru familie. Si, daca esti un pasionat de filme fantastice, afla ca mult asteptatul Aquaman vine in cinema. Asa ca iti prezentam filme noi in cinema saptamana 17-23 decembrie 2018. Sunt doua premiere, dar fac cat 10!

Filme noi 17-23 decembrie 2018 – Aquaman, premiera 21 decembrie


Filmul are o durata de 143 de minute. Actorul in rol principal este Jason Momoa, celebrul Khal Drogo din Urzeala Tronurilor. Actorul il interpreteaza pe Arthur Curry zis si Aquaman. Este jumatate om, jumatate zeu. Poate sa respire sub apa, sa comunice cu vietatile marine si este extraordinar de puternic. Este un om prins intre doua lumi, cea terestra si cea acvatica, si datoria lui e sa le apere pe ambele.

Filme noi 17-23 decembrie 2018 – Mary Poppins Returns, premiera 21 decembrie


Filmul are o durata de 130 de minute. Este continuarea celebrului film Mary Poppins. Michael (Ben Whishaw) si Jane (Emily Mortimer) au crescut si sunt adulti. Michael, cei trei copii ai sai si menajera lor, Ellen, locuiesc pe strada Cherry Tree Lane. Michael sufera o grea pierdere personala si Mary Poppins (Emily Blunt) reintra in viata familiei Banks. Aprinzatorul de felinare stradale Jack (Manuel Miranda), isi foloseste abilitatile magice unice pentru a ajuta familia Banks sa redescopere bucuria. Mary Poppins le face cunostinta copiilor cu cateva personaje caraghioase si amuzante, inclusiv cu excentrica ei verisoara Topsy (Meryl Streep).

Daca nu te-ai saturat si vrei mai multe filme, afla doar aici ce filme noi vor aparea in cinema in ianuarie 2019! Surprizele sunt pe drum!

Publicat: 17 dec. 2018, 14:30 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă
×