Michael Schumacher merge la 5 ani de la accident! Este un miracol de Craciun

Publicat: 17 dec. 2018, 12:21 Autor: Simona Vedete

Pe data de 29 decembrie se implinesc 5 ani de cand Michael Schumacher a suferit o leziune grava a creierului dupa accidentul suferit la schi in Alpii Francezi.

In toti acesti ani s-a crezut ca n-o sa mai poata merge niciodata insa dupa o lupta acerba se pare pilotul de Formula 1 nu mai este tinut la pat, datorita tratamentelor extrem de costisitoare de aproximativ 50.000 de lire pe saptamana.

Dupa ce in luna martie au circulat zvonuri conform carora legenda formulei 1 nu mai poate sa vorbeasca si nici sa mearga, publicatia Sportsmail a spus ca acesta nu mai este tinut la pat.

The MailOnline a declarat ca Schumacher primeste ingrijire medicala extra psihoterapie care se spune ca au costat o avere, mai exact peste 50.000 de lire (62.900 de dolari) pe saptamana.

Michael, care este tatal a doi copii, locuieste alaturi de familia sa in partea centrala a casei ce valoreaza 62.996.100 de dolari, localizata pe malul lacului Geneva.

Michael Schumacher merge la 5 ani de la accident

Michael Schumacher merge la 5 ani de la accident

Schumacher va implini 50 de ani pe 3 ianuarie, la 5 zile distanta fata de tragedie ce i-a marcat viata. Sotia sa, Corinna, care ii este partenera de viata de peste 20 de ani, a vrut sa tina secret evolutia si starea lui de sanatate.

MailOnline a spus ca aceasta si-a avertizat toti prietenii dar si membrii familiei, si le-a spus ca cine nu pastreaza totul secret nu va mai fi considerat prieten cu cei doi.

Publicat: 17 dec. 2018, 12:21 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă
×