Atentat cu BOMBA la televiziune. 6 etaje au fost avariate

Publicat: 17 dec. 2018, 10:30 Autor: Simona Life
Atentat cu BOMBA la televiziune. 6 etaje au fost avariate

O bomba a explodat langa o cunoscuta televiziune, ceea ce a dus la o panica totala, mai ales ca 6 etaje au fost avariate complet.

Sediul televiziunii SKAI TV din capitala Greciei a fost bombardat, in urma caruia au fost afectate nu mai putin de sase etaje, saprgand fereste si alertand pe toata lumea.

Din fericire, pana acum nu au fost gasiti raniti, insa se fac cautari in continuare. SKAI este un post gigant din Grecia, care face parte din grupul mediace include si un post radio si este afiliat cotidianului Kathimerini.

Explozia s-a produs datorita unui dispozitiv care a fost declansat in imediata apropiere a seidului SKAI, la ora locala 2:25 AM, in urma avertismentelor trimise catre doua publicatii.

Atentat cu BOMBA la televiziune

Atentat cu BOMBA la televiziune

Toate ferestrele de la etajele unu pana la sase au fost sparte, iar un mare noroc a fost ca nimeni nu se afla lanfa acestea, astfea putea fi un dezastru total.

Se pare ca atacul a vizat democratia conform declaratiei minsitrului grec pentru protectie civica, Olga Gerovassili: „Democratia, cu toate acestea, este protejata si nu va fi amenintata”.

„Pagubele materiale sunt mari la aproape toate etajele, cele mai afectate fiind al treilea si al patrulea, unde sunt localizate birourile angajatilor”, aflam dintr-un comunicat de presa.

Publicat: 17 dec. 2018, 10:30 Autor: Simona Life
Pe aceeași temă
×