Au mers cu sicriul pana la spital pentru ca nu credeau ca mortul e… mort! Ce i-a bagat in sperieti pe bietii oameni cand trebuiau sa duca cosciugul la groapa! VIDEO

Publicat: 16 Dec. 2018, 14:36 Life

Momentele demne de scenariul unui film au avut loc in Argentina.

Oamenii au mers cu sicriul pana la spital, pentru ca nu stiau daca raposatul aflat in interior mai este sau nu in viata. Acestia au povestit ca au existat anumite clipe in care au simtit cum ingheata de spaima, iar de aceea au cerut ajutorul unui medic!

Au mers cu sicriul pana la spital

O procesiune funerara s-a transformat in cu totul altceva, pentru ca rudele unei femei de 65 de ani care decedase de curand au crezut ca poate s-a petrecut un miracol, chiar sub ochii lor. Clipele care au starnit si hohote de ras, dar si fiori pe sira spinarii s-au petrecut in Argentina.

Oamenii care participau la inmormantare au facut un mic ocol si au mers cu sicriul pana la spital, pentru ca nu credeau ca ruda lor intr-adevar murise. Cativa membri din familie au marturisit ca in timpul procesiunii sobre au auzit plansete din cosciug. Sunetele bizare si infundate care proveneau din sicriu au fost luate foarte in serios.

Astfel ca, rudele au mers cu sicriul pana la spital, pentru ca nu isi explicau altfel zgomotele infricosatoare. Odata ajunsi acolo, acestia au cerut parerea avizata a medicilor, crezand ca femeia de 65 de ani mai e inca in viata.

Momentul neobisnuit a fost filmat, iar intr-un videoclip care a ajuns sa fie publicat pe retelele sociale se poate vedea cum un medic e chemat pentru „verificare” pana la portbagajul unei masini de culoare alba. In jur mai sunt si colegi medicului, dar si rudele femeii moarte. Medicul a confirmat insa ca femeia era intr-adevar decedata de cel putin 24 de ore.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 16 Dec. 2018, 14:36 Life
Pe aceeași temă