Barbatul care de 11 ani locuieste in padure intr-un adapost pe pamant! Doarme sub cerul liber, in gerul napraznic. „Am pisicile, am cateii! Nu merg la adapost!”

Publicat: 17 Dec. 2018, 12:57 News 3

Este un caz probabil unic in Romania. Barbatul din Braila rezista de 11 ani sa doarma sub cerul liber chiar si in cele mai crunte ierni.

Barbatul care de 11 ani locuieste in padure intr-un adapost! Doarme in ger. Drama barbatului din Braila care locuieste in padure chiar si iarna pe un ger napraznic te va lasa fara cuvinte.

Acum 11 ani Gabriel si-a pierdut sotia si de atunci a decis sa se mute intr-o padure de langa Braila. Acolo si-a construit un adapost in care vine doar sa doarma si sa manance dupa ce isi termina treaba prin oras.

Este atat de amarat incat toata averea lui consta in 2 pisici si 2 catei si o multime de lucruri adunate din gunoaie. Putinii bani pe care ii castiga din sticle si peturi de aluminiu ii da pe mancare si tot ce face este sa traiasca de la o zi la alta.

De teama cainilor maidanezi barbatul isi tine mancarea legata in sacose si agatata in copaci ca sa nu vina cainii sa i-o sfasie si sa-l lase flamand. Cortul lui improvizat este amplasat direct pe pamant si din spusele lui nu are nicio problema sa doarma acolo desi i s-a propus de mai multe ori sa mearga la un adapost social din Braila.

Continuarea articolului »

Publicat: 17 Dec. 2018, 12:57 News 3
Pe aceeași temă