Filme noi in cinema saptamana 15-21 aprilie 2019: ‘După ce ne-am întâlnit’ si ‘Parcul de distractii’ vin in cinema VIDEO

Publicat: 16 apr. 2019, 15:46 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Filme noi in cinema saptamana 15-21 aprilie 2019: 'După ce ne-am întâlnit' si 'Parcul de distractii' vin in cinema VIDEO

Iubitorii filmelor bune se vor bucura, saptamana aceasta, de cateva pelicule noi. In cinematografele din toata tara sunt lansari de filme.

Filme noi 15-21 aprilie 2019. Iubitorii de filme bune se vor bucura de doua pelicule pe care vi le recomandam si noi. Este vorba de ‘După ce ne-am întâlnit’, o drama romantica de exceptie, si ‘Parcul de distractii’, o animatie plina de aventuri.

Filme noi 15-21 aprilie 2019 – trailer VIDEO

After 2019 (După ce ne-am întâlnit) – premiera 19 aprilie, trailer VIDEO


Drama romantica are o durata de 103 minute. Este un film bazat pe romanul scris de Anna Todd, ‘Dupa ce ne-am intalnit’. Filmul spune povestea unei tinere care se indragosteste de un barbat cu un secret intunecat. Relatia lor devine furtunoasa rapid. Oare ce se intampla cu ei, dupa ce ea afla trecutul lui sumbru?!

Klimt & Schiele – Eros și Psyche 2019 – premiera 19 aprilie, trailer VIDEO


Documentarul are o durata de 95 de minute. Este un film despre scandalurile, visele si obsesiile din epoca de aur a Vienei. Documentarul relata un moment magic pentru literatura, arta si muzica. Apar idei noi in aceste domenii. Freud descopera miscarile psihicului si femeile incep sa devina independente. Este o calatorie prin Viena cea veche.

Les frères Sisters 2018 (Frații Sisters) – premiera 19 aprilie, trailer VIDEO


Filmul aventura / comedie are o durata de 121 de minute. Actiunea are loc in America, in anul 1850. Prezinta povestea unui cautator de aur pe nume Hermann Kermit Warm. Acesta calatoreste prin Desertul Oregon spre San Francisco si e urmarit de doi asasini notorii. Oare va reusi sa scape cu viata?!

The Curse of La Llorona 2019 (Blestemul femeii care plânge) – premiera 19 aprilie, trailer VIDEO


Este un film horror cu o durata de 93 de minute. O asistenta sociala ignora avertismentele unei mame cu probleme, care a fost anchetata pentru ca si-a pus copilul in pericol. Dupa acest avertisment, asistenta si copiii ei ajung victime intr-o lume supranaturala.

Wonder Park 2019 (Parcul de distracţii) – premiera 19 aprilie, trailer VIDEO


Animatia are o durata de 85 de minute. Este un film pe care cei mici il vor indragi, garantat. Actiunea se petrece intr-un parc de distractii magic. Acesta prinde viata cu ajutorul imaginatiei bogate si iesite din comun a lui June. Fetita va trece prin multe peripetii alaturi de tovarasii ei de aventura!

Filme noi Netflix in aprilie 2019. Site-ul va prezenta titluri originle, dar si cumparate!

Cele mai bune filme de vazut intr-o viata. Merita sa le vezi cel putin o data

Sursa: cinemagia.ro

Publicat: 16 apr. 2019, 15:46 Autor: Echipa Ciao.ro Life
Pe aceeași temă