Filme de groaza. Top cel mai bune filme horror VIDEO

Publicat: 27 Aug. 2019, 20:48 Life
Filme de groaza. Top cel mai bune filme horror VIDEO

Nu putini sunt amatorii filmelor horror, iar pentru aceia dintre voi, venim in ajutor cu cele mai bune dintre cele mai bune.

Filme de groaza. De foarte multi ani filmele horror au fost in preferintele multor persoane, insa nu toate au fost pe placul multora. Unele au fost mai putin reusite, insa altele sunt o adevarata capodopera cinematografica.

Despre cele din urma este vorba, astfel ca cei care vor sa se infricoseze cu adevarat vor avea de unde alege, fiindca, mai jos, aveti o selectie a celor mai bune filme horror de pana acum.

Filme de groaza

Filme de groaza

The Exorcist (1973)

Regan are 12 ani și este posedată de demoni. Locuiește cu mama ei în Georgetown, Washington și are simptome ciudate care îi pun în pericol viața. Medicii nu o pot ajuta, așa că singura soluție rămâne căutarea unui exorcist.

The Conjuring (2013)

Bazat pe fapte reale, filmul spune terifianta poveste a renumiţilor specialişti în paranormal Ed (Patrick Wilson) şi Lorraine (Vera Farmiga) Warren.

El orfanato (2007)

Laura cumpără și redeschide orfelinatul în care a crescut, iar atunci femeia observă că locul are un efect pozitiv asupra fiului ei, dar, curând, își dă seama că jocurile pe care le joacă cu prietenul lui invizibil sunt dovada unei prezențe malefice.

Paranormal Activity (2007)

Katie și Micah sunt un cuplu ca oricare altul, doar că ea ascunde un secret neobișnuit: este urmărită de o prezență nevăzută, care îi apare periodic noaptea, încă de când avea 8 ani.  Însă nu poate rămâne un secret la nesfârșit, pentru că de când locuiește cu iubitul ei, episoadele nocturne s-au înrăutățit.

A Quiet Place (2018)

O familie cu doi copii duce o existență izolată, în liniște deplină, de teama că o amenințare nevăzută care atacă la cel mai mic sunet îi va nimici.

Rosemarys Baby (anul 1968)

Este un film american psihologic de groază în care vei urmări povestea unei femei însărcinate, care se teme de soțul ei deoarece acesta ar fi făcut un pact cu vecinii lor, promițându-le copilul pentru a fi folosit ca sacrificiu uman în ritualuri oculte. Bărbatul ar fi făcut toate aceste acțiuni, pentru a obține succesul în cariera sa de actor.

Saw (2004)

Înca de la prima secvență a filmului Saw, publicul este aruncat în mijlocul acțiunii: doi bărbați se trezesc într-o toaletă subterană, amândoi fiind legați cu lanțuri de perete. Nu știu decât că unul dintre ei trebuie să-l ucidă pe celălalt în opt ore, sau amândoi vor muri. Este un film intens, extrem de complex, cu o intrigă năucitoare și cu un final surpriză care a șocat publicul la festivalul de lansare.

Sinister (2012)

Povestea acestui film începe când scriitorul de romane despre crimă Ellison Oswalt se mută cu familia sa într-o casă nouă, unde o familie a fost ucisă în mod brutal. El descoperă în mansardă o serie de filmulețe din anii 1960, care dezvăluie crime asupra mai multor familii care au locuit în casa respectivă.

Publicat: 27 Aug. 2019, 20:48 Life
Pe aceeași temă