Avocatul familiei Luizei, declarații inedite. Ce a declarat despre sotia lui Dinca

Publicat: 27 Aug. 2019, 17:44 Life
Avocatul familiei Luizei, declarații inedite. Ce a declarat despre sotia lui Dinca

Cazul de la Caracal ia amploare cu fiecare zi, iar acum avocatul familiei Melencu are ceva de spus.

Avocatul familiei Luizei, declarații inedite. Tonel Pop, a spus cateva detalii incredibile din audierea sotiei lui Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal.

Tonel Pop sustine cu tarie cu sotia lui Dinca urla si jignea procurorii, iar acestia nu faceau nimic ca s-o opreasca, fapt care i s-a parut cel putin bizar.

Avocatul familiei Luizei, declarații inedite

„La început, după ce a intrat în sala de interogatoriu, am intrat și eu. Familia a făcut un mare tărăboi că nu e posibil ca eu să intru acolo să pun vreo întrebare.

Eu am aflat pe surse de această audiere, deși eu am solicitat să particip la această audiere. Doamna Dincă a început scandal, a început să apostrofeze polițiștii. Urla la procurori, țipa și îi punea la punct.

Abia respirau în fața ei. Am avut un schimb de replici cu ea. Eu am zâmbit la minciunile ei, a urlat la mine și sunt imagini înregistrate. Am urlat că de ce râd. Urla și mă apostrofa. Nu a plâns deloc”, a spus Tonel Pop, potrivit Antena3.

Sotia lui Dinca s-ar fi intalnit cu Luiza, in casa lui Dinca. Cum schimba acest aspect situatia

Tonel Pop a facut plangeri chiar si impotriva sotiei lui Gheorghe Dinca

„Am fost primit în audiență de Procurorul general al României și am depus două plângeri. Una din plângeri e o continuare a plângerii inițiale pe care am depus-o la DIICOT, împotriva familiei lui Dincă, în special împotriva soției lui Dincă.

Acestei plângeri nu i s-a dat curs până în acest moment, ci din contră, acești făptuitori au fost audiați în continuare ca martori, cu toate că aveau la dosarul cauzei cel puțin înregistrată plângerea făcută de familia Luizei împotriva acestei doamne.

Văzând că e ținută la mapă această plângere și nu i se dă curs, văzând tratamentul preferențial pe care îl au procurorii față de familia Dincă, atunci am apelat la procurorul general și am depus prin Parchetul General o completare a acestei plângeri inițial depuse împotriva doamnei Dincă, plângere semnată și introdusă inclusiv de familia Luizei.

Vezi continuarea AICI.

Publicat: 27 Aug. 2019, 17:44 Life
Pe aceeași temă