Insula iubirii – sezonul 5, episodul 19. Tensiunile ating cote maxime VIDEO

Publicat: 27 Aug. 2019, 14:36 VIDEO
Insula iubirii - sezonul 5, episodul 19. Tensiunile ating cote maxime VIDEO

Insula iubirii - sezonul 5, episodul 19. Pe insula iubirea a devenit un concept vag a carui insemnatate nu mai este demult inteleasa de concurentii sezonului 5.

Insula iubirii sezonul 5 episodul 19. Pe insula iubirea a devenit un concept vag a carui insemnatate nu mai este demult inteleasa de concurentii sezonului 5, ziua cu numarul 13 este una care schimba radical cursul povestilor, soarta concurentilor pe insula dar si relatiile dintre ei, o zi decisiva pe care fara sa banuiasca importanta ei.

Insula iubirii sezonul 5 episodul 19

Concurentii au inceput-o cu gandul la ziua de ieri, Gia concurenta cea mai analitica si impartiala, in judecata situatiilor la care asista prin conjunctura si-a manifestat constant dezamagirea la adresa comportamentului Teodorei in ceea ce priveste discrepanta dintre ceea ce isi doreste sa lase sa se vada si ceea ce face la Minitel.

Insula iubirii sezonul 5 episodul 19

Cele doua concurente cu varste apropiate si cu povesti de cuplu similare nu au avut in ciuda tuturor lucrurilor care aparent le leaga, o conexiune puternica pe parcursul insulei iubirii iar Gia, diplomata dar franca, nu s-a aratat impreionata de situatia pe care Teo o relateaza in urma ceremoniei focului.

Pentru cele doua femei mature ale insulei ziua aduce o intalnire dubla fiecare fiind insotita de noul partener, in cazul fiecareia fiind vorba de o poveste la inceput de drum cu ispita cu care a creat o conexiune si fiecare aflandu-se la capatul unei relatii de lunga durata si plina de legaturi ce au starnit iubirea.

Doar 15 zile le trebuie concurentilor pentru a vedea daca relatia lor este stabila, numai putin de doisprezece ispite si cinci cupluri iau in serios aventura vietii lor in care spera sa plece acasa impreuna, dar asta depinde de fiecare dintre ei, ispitele sunt mari la fel si tentatiile si sezonul 5 care incepe mai devreme decat trebuia se anunta irezistibil din toate punctele de vedere.

Atunci, dam startul celui mai asteptat show de pana acum, Insula iubirii sezonul 5 revine cu forte proaspete si concurenti pe masura, dornici de a-si testa relatiile in care se afla, douasprezece ispite printre care Mircea si Ionut asteapta ale cupluri pentru a le da ceea ce ei au cerut mai exact sa-i testeze increderea partenerului si sa scoata la iveala orice urma de iubire sau doar de obisnuinta.

Publicat: 27 Aug. 2019, 14:36 VIDEO
Pe aceeași temă