Insula Iubirii de la Antena 1 a fost scoasa de pe post? Decizia luata de conducerea televiziunii

Publicat: 27 Aug. 2019, 12:01 News 4
Insula Iubirii de la Antena 1 a fost scoasa de pe post? Decizia luata de conducerea televiziunii

Insula Iubirii, emisiunea de la Antena 1, pare că nu a mai avut așa de mulți spectatori acest sezon, iar conducerea postului ar fi luat decizia de a nu mai filma o nouă ediție. Probabil, cel mai mult va avea de suferit Radu Vâlcan.

Nu se mai face Insula Iubirii. Sezonul 5 din Insula Iubirii se pare că nu a avut așa de mulți telespectatori. Cifrele demonstrează asta! Sezonul 4 a captat o mulțime de fani, de susținători, concurenții au avut povești impresionante de viață, dar acum nu s-a mai întâmplat așa.

Insula Iubirii, emisiunea de la Antena 1, pare că nu a mai avut așa de mulți spectatori acest sezon, iar conducerea postului ar fi luat decizia de a nu mai filma o nouă ediție

Nu se mai face Insula Iubirii

Conform Cancan, audiențele înregistrate de emisiune au scăzut, în ultimul timp, factorii de decizie ajungând la concluzia că telespectatorii… s-au plictisit. Oricum, în cazul în care show-ul va fi eliminat din grila de programe a Antenei 1, rămâne de văzut ce ‘drum’ va alege carismaticul prezentator al acestui show, Radu Vâlcan. În ultimii ani, actorul a înregistrat venituri consistente moderând ‘Insula Iubirii’.

Mai mult decât atât, pe lângă cifre, se pare că nici concurenții nu au stârnit telespectatorii. Se pare că ei nu erau suficient de motivați, căci nu primeau sume mari de bani pentru săptămânile petrecute acolo, doar câteva sute de euro.

„Nu se mai face Insula Iubirii, filmările s-au sistat. Oricum nu se dădeau bani mulți participanților; se câștigau câteva sute de euro pentru trei săptămâni de stat acolo, iar stresul era foarte mare, căci se filma de dimineață de la ora 7 și până noaptea târziu la 2-3, abia aveai timp să te odihnești cât de cât”, a dezvăluit o sursă din echipa de producție a emisiunii pentru aceeași sursă.

Publicat: 27 Aug. 2019, 12:01 News 4
Pe aceeași temă