Continua cercetarile in curtea lui Dinca. Din locuinta au fost scoase roabe intregi cu… Este ireal

Publicat: 27 Aug. 2019, 10:02 Ciao.ro

Suspectul crimelor de la Caracal, Gheorghe Dincă, a fost adus din nou, marţi, 27 august 2019, la „casa groazei“, unde cercetările la faţa locului continuă în baza unui nou mandat.

Continua cercetarile in curtea lui Dinca. Anchetatorii au solicitat un nou mandat de percheziţie pentru alte 15 zile, iar cercetările continuă în „casa groazei“. Se derulează, încă de luni, 26 august 2019, cercetările în locuinţă, fiind adus, conform comunicatului DIICOT, un nou dispozitiv de scanare, pentru pereţii şi suprafeţele cimentate.

Continua cercetarile in curtea lui Dinca. Din locuinta au fost scoase roabe intregi cu... Este ireal

Continua cercetarile in curtea lui Dinca

Din interiorul locuinţei au fost scoase roabe întregi de pământ, după degajarea mobilierului.

Tot marţi, 27 august 2019, avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, este aşteptat la Poliţia Caracal, unde a anunţat că va depune o plângere penală pe numele soţiei lui Gheorghe Dincă, pe care o acuză că ascunde informaţii, lucru constatat, spune avocatul, pe parcursul ultimei audieri de la DIICOT, din data de 2 august 2019, când soţia, fiica şi doi dintre cei trei fii ai lui Dincă au fost reaudiaţi de către anchetatori.

Între timp, a fost expertizată maşina suspectului Gheorghe Dincă, fiind ridicate noi probe care au fost trimise spre analiză.

Publicat: 27 Aug. 2019, 10:02 Ciao.ro
Pe aceeași temă