A aparut o noua rasa de oameni? Acestia vor putea trai pana la 1000 de ani

Publicat: 16 Oct. 2019, 13:59 General
A aparut o noua rasa de oameni? Acestia vor putea trai pana la 1000 de ani

Ar fi un mix intre biologie si lumea digitala, rasa fiind creata printr-un procedeu controversat.

A aparut o noua rasa de oameni? Savantii incearca sa faca update la creier, trup si la natura umana in feluri care sfidează limitele imaginatiei, potrivit uuin articol din publicatia Vox.

Procedura se bazeaza pe „biohacking”. In prezent, biohackerii au cea mai mare notorietate, fiind cei care experimentează pe propriile lor trupuri, in afara spatiului traditional al laboratoarelor si al institutiilor de cercetare, cu speranta ca-si vor maximiza performanta fizica si cognitiva.

A aparut o noua rasa de oameni?

Ei formeaza o ramura a transumanismului, fiind o miscare ce militează ca umanitatea sa se foloseasca de tehnologie pentru evolutia speciei. Unii dintre acestia au doctorate in stiinta, in timp ce altii sunt doar amatori. Iar metodele prin care-si modifică biologia sunt extrem de diversificate.

„Mă bazez foarte mult pe tehnologie…Lacătul electric de la uşa mea de intrare are un scanner de cip şi e plăcut să mă duc să fac surfing şi jogging fără să car după mine cheile…Ppentru cei fără braţe funcţionale, implanturile din picior sunt modalitatea cea mai simplă de-a folosi echipamente casnice cu cititoare de cipuri” a spus Zoltan Istvan, candidat la presedintie ca liderul Partidului Transumanist.

Milionarul Serge Faguet planuieste sa traiasca vesnic si spune urmatoarele: „Aici, în Silicon Valley, oamenii au o mentalitate tehnică şi văd totul ca o problemă de inginerie. Mulţi ne privesc ciudat, dar de îndată ce metodele noastre vor da rezultate, prejudecăţile se vor topi” potrivit stiri24.biz.

Publicat: 16 Oct. 2019, 13:59 General
Pe aceeași temă