Cum a fost afectată fiica Oanei Roman după despărțirea ei de Marius Elisei

Publicat: 15 Jan. 2021, 11:46 Vedete

Anul trecut, Oana Roman și Marius Elisei anunțau că relația lor s-a destrămat. De atunci, micuța lor, Isabela, a fost foarte afectată, după ce a auzit vestea de la mama sa.

Uneori viața în doi este destul de complicată, iar acest lucru s-a văzut și la Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei. Cei doi au luat decizia de a merge pe căi separate. De când soțul vedetei s-au mutat din căminul conjugal, micuța Isabela dorește să doarmă mereu în camera mamei sale, alături de Oana. Chiar Oana Roman a mărturisit în cadrul unei emisiuni de televiziune acest lucru: “Isa doarme acum cu mine de când tati a plecat. Practic, patul este doar de formă, camera ei este folosită doar pentru lucru”, arată Cancan. Luna viitoare, micuța lor va împlini vârsta de 7 ani.

Adevărul despărțirii dintre Oana Roman și soțul ei

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, s-au despărțit spre finalul anului trecut. Partenerul ei s-a mutat din casa în care locuia alături de vedetă și fiica lor, Isabela. Pe rețelele de socializare, Oana Roman a explicat cum s-a produs ruptura dintre ea și soțul ei. Nu păstrează legătura cu Marius și s-a conformat deciziei luate de partener, chiar dacă ar mai fi avut mai multe lucruri de lămurit.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a explicat Oana Roman.

Sursă foto: capturi video Youtube

Publicat: 15 Jan. 2021, 11:46 Vedete
Pe aceeași temă