Oana Roman, reacție vehementă la adresa lui Marius Elisei! De ce nu a fost prezent alături de fiica lui, Isabela, în prima zi de școală

Publicat: 11 sept. 2023, 13:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Fiica Oanei Roman a început școala! Isabela a pășit încrezătoare în noul său colectiv, asta după ce mama ei a decis să o mute într-o altă unitate de învâțământ. Cu toate acestea, bucuria fetiței nu a fost simțită pe deplin asta pentru că tatăl ei, Marius Elisei, nu a fost prezent alături de ea în această zi importantă.

Până anul acesta, Isabela a învățat la o școală de stat din București, însă din cauza faptului că pe parcursul vacanței au apărut foarte multe modificări care nu au mulțimit-o deloc pe Oana Roman, vedeta a decis să o mute pe fetiță la o școală privată.

Fosta parteneră a lui Marius Elisei nu a avut nimic de reproșat în privința profesorilor, însă nu a fost de acord cu faptul că cei de la conducerea instituției de învățământ au decis să aducă niște containere pe care să le monteze în curtea școlii, iar copii să învețe acolo, din cauza numărului mare de înscrieri din acest an.

Marius Elisei nu a fost prezent în prima zi de școală a fiicei sale

Așa cum i-a obișnuit deja pe cei care o urmăresc, Oana Roman le-a povestit cum a fost pentru Isabela prima zi în noul an școlar. Vedeta este conștientă de faptul că fiica ei va avea nevoie de o perioadă de acomodare, însă nu își face griji din acest punct de vedere. Fosta prezentatoare TV are încredere în copilul său și o va susține necondiționat în tot ceea ce își va dori să facă.

Oana Roman alături de fiica ei în prima zi de școală

În schimb, tatăl ei nu a făcut același lucru. Mai exact, Oana Roman le-a povestit internauților faptul că Marius Elisei a decis să nu fie prezent alături de fiica lor în prima zi de școală. Acest lucru a dezamăgit-o pe Isabela, însă fetița va trece cu siguranță și peste acest episod.

„Azi Isa a început clasa a 3 a . Un nou început într-o nouă școală unde știu că ea va evolua frumos. Am pășit cu încredere pe acest drum. Știu că pentru ea va fi un pic greu până se va acomoda cu noii colegi, o nouă învățătoare și un sistem educational diferit. Dar va fi o evoluție pentru ea și rezultatele se vor vedea curând. Azi am fost doar noi două și știu ca a durut -o faptul ca tatăl ei a ales sa nu vina să fie alături de ea în acest nou început, dar Isa este puternica și deșteaptă și bună și Dumnezeu o veghează la fiecare pas”, a publicat Oana Roman pe rețelele de socializare.

Sursa Foto: Facebook

Publicat: 11 sept. 2023, 13:10 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă