Oana Roman a depus actele de divorț! Ce avertisment a lansat ulterior: „Dacă cineva își permite…”

Publicat: 28 ian. 2021, 09:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman a făcut recent un anunț surprinzător. Fiica lui Petre Roman a dezvăluit faptul că a depus actele de divorț, dar a vorbit și despre relația pe care o are cu Marius Elisei, în prezent.

Deși mulți se așteptau la o împăcare între cei doi, într-un interviu recent, Oana Roman a povestit faptul că a depus actele de divorț. În momentul în care a fost întrebată dacă între ea și Marius Elisei există o cale de a rezolva problemele și de a fi din nou o familie fericită, vedeta nu a știut ce să răspundă. Totodată a explicat faptul că se înțelege mult mai bine cu tatăl fiicei sale în prezent.

„Am depus actele și în momentul ăsta avem o relație extraordinar de ok. Nu știu (n.r. dacă se vor împăca). Avem o relație foarte ok, vine și mă ajută când e nevoie”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, mesaj dur pentru cei care îl jignesc pe Marius Elisei

Deși s-au despărțit definitiv, pe Oana Roman și pe Marius Elisei îi aduce mereu împreună fiica lor de care au foarte mare grijă. Cei doi au rămas în relații bune de dragul Isabelei, iar pentru prietenia care îi leagă acum, vedeta a transmis un mesaj dur celor care îi critică fostul partener.

„Dacă mai primesc un singur comentariu in care cineva își permite să vorbească urat pe încă soțul meu și tatăl copilului meu, sau își permite sa-și dea cu părerea, fără să fie întrebat, despre ce ar trebui sa fac eu cu viața mea, dau block direct. Mulțumesc”, a spus Oana Roman.

Cum a fost afectată fiica Oanei Roman după despărțirea părinților săi

Uneori viața în doi este destul de complicată, iar acest lucru s-a văzut și la Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei. Cei doi au luat decizia de a merge pe căi separate. De când soțul vedetei s-au mutat din căminul conjugal, micuța Isabela dorește să doarmă mereu în camera mamei sale, alături de Oana. Chiar Oana Roman a mărturisit în cadrul unei emisiuni de televiziune acest lucru: “Isa doarme acum cu mine de când tati a plecat. Practic, patul este doar de formă, camera ei este folosită doar pentru lucru”, arată Cancan.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 ian. 2021, 09:16 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă