Cu ce probleme s-a confruntat Oana Roman în prima zi de școală a fiicei sale: „Nu am știut cum să-i explic…”

Publicat: 14 Sep. 2020, 15:44 Vedete

Oana Roman a trecut de la bucurie la trsitețe în doar câteva ore. În prima zi de școală a fiicei sale, vedeta a întâmpinat câteva probleme pe care nu a știut cum să le gestioneze.

Oana Roman face parte din categoria părinților care sunt nevoiți să își ducă micuții la școală într-o perioadă grea care a schimbat total bunul mers al lucrurilor în toată lumea. Vedeta a declarat în repetate rânduri că are mari emoții în ceea ce privește începerea școlilor, iar momentul a venit mult mai repede decât se aștepta.

Temerile și gândurile au măcinat-o pe fiica fostului premier toată noaptea. Din spusele sale, îngrijorarea cea mai mare a fost legată de  faptul că micuții vor fi obligați să poarte mască în prima lor zi de școală.

”În seara asta adorm cu gândul că oricâte cărți am citit, oricât am învățat, oricâtă educație am primit, nu am știut cum să-i explic copilului meu că mâine va merge pentru prima dată la școală și va intra singură să cunoască o învățătoare căreia nu îi va vedea fața, va avea colegi pe care nu îi va putea recunoaște, pentru că vor avea mască. Și se va trezi singură, într-un loc străin, cu oameni străini cărora nu le va putea vedea decât ochii. Așa va fi, pentru ea și sute de mii de alți copii, prima zi de școală din viața lor”, a mărturisit Oana Roman pe contul ei de socializare.

Oana Roman: “Am fost victima bullyingului”

Atunci când era mică, Oana Roman a povestit că mai mulți copii se purtau foarte agresiv cu ea și a primit un tratament urât din partea colegilor săi, doar din simplul fapt că alegea să fie altfel față de restul. A fost respinsă, greu tolerată, copiii s-au purtat urât cu ea și a fost și agresată verbal.

“Am fost victima bullyingului, pentru că eram alfel, iar tendinţa celorlalţi copii era de respingere, deoarece nu eram la fel ca ei. Eu nu voiam să port pampoane, părinţii mei nu aduceau cadouri profesorilor. Din cauza asta am fost extrem de agresată verbal. Copiii aceia s-au purtat oribil cu mine”, a povestit Oana Roman pe social media.

Publicat: 14 Sep. 2020, 15:44 Vedete
Pe aceeași temă