Oana Roman a trecut prin clipe cumplite după ce fiica ei a înghițit heliu: „Pur și simplu s-a prăbușit la pământ”

Publicat: 02 Sep. 2020, 15:44 Vedete

Oana Roman a trecut prin clipe de groază după ce fiica ei Iza a înghițit heliu în timp ce se juca cu un balon. Vedeta trage un semnal de alarmă și explică faptul că o simplă joacă se putea transforma într-o adevărată tragedie.

Celebra vedetă a povestit recent pe rețelele de socializare experința groaznică prin care a trecut. Fiica sa a înghițit heliu, iar într-o fracțiune de secundă s-a prăbușit la pământ.

Oanei Roman a trecut prin clipe grele

Vedeta a explicat pe Instagram că a lăsat-o nesupravegheată pe micuța Iza doar câteva secunde, moment în care fetița a făcut un gest care ar fi putut să o coste scump.

După ce a inhalat heliu, Iza a amețit și a fost la un pas de leșin: „Iza a desfăcut un balon și a înghițit heliu și a amețit atât de tare încât pur și simplu s-a prăbusit la pământ. Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva. Așa că nu lăsați copiii să înghită heliu, pentru că le crează o amețeală foarte puternică”, a spus Oana Roman.

După această experință neplăcută, Oana Roman a tras un semnal de alarmă, prin care avertizează părinții să nu îi lase pe micuți nesupravegheați pentru că se poate întâmpla orice.

„O neatenție de 30 de secunde poate costa mult”, a mai precizat vedeta.

Cum se înțelege acum Oana Roman cu soțul ei

”A fost o perioadă cu suişuri şi coborâşuri, nu cred că sunt singura care trece prin astfel de momente, însă cred că sunt printre puţinii care îşi asumă chestiile astea. Eu mi-am asumat faptul că am avut probleme. Ele apar, dispar, e cu bine şi cu rău cum e la toată lumea, numai că alţii nu vorbesc despre asta, ascund. Isabela este foarte legată de Marius, este tatăl ei, care a avut grijă de ea de când s-a născut. Eu am fost foarte bolnavă în prima perioadă a vieţii ei, iar el a avut grijă de ea şi s-a legat ceva foarte special între ei. Este un tată extraordinar de bun şi un bărbat cu foarte multe calităţi, dar sunt momente în care apar diverse discuţii, pe care eu încerc să le rezolv cumva. Uneori reuşesc, alteori nu, dar nu s-a ajuns la o despărţire definitivă şi irevocabilă”, a spus Oana Roman.

Publicat: 02 Sep. 2020, 15:44 Vedete
Pe aceeași temă