Oana Roman, dezamăgită de condițiile de pe litoral: ”Sunt prea săracă să merg la mare”

Publicat: 24 Jul. 2020, 11:04 Vedete

Pandemia de coronavirus a dat viețile multora dintre noi peste cap, iar acest lucru se poate observa și la…buget!

Oana Roman este una dintre vedetele din România care sunt într-adevăr sincere, iar de data aceasta a spus un lucru pe care mulți români îl gândesc, și anume prețurile exorbitante de pe litoral. Cazările, facilitățile, dar și consumația sunt destul de scumpe pe litoralul românesc. Și unde mai pui că prețurile au crescut și mai mult acum, mai ales că este sezonul estival, iar mai bine de două luni de zile terasele, localurile și cazările și-au tras ”obloanele” din cauza pandemiei.

Vedeta a luat decizia ca anul acesta să nu investească în cei care oferă servicii la malul mării, și nu din cauză că nu își dorește, ci din cauza prețurilor mult prea mari.

„Nu vreau să merg la mare în România. Nu din snobism, ci pentru că sunt prea săracă să merg la mare în România! În plus, este şi călcarea în picioare. Deocamdată nu am cum să susţin litoralul românesc. Anul ăsta am spus „pas”. Acum am fost doar eu cu Marius şi cu cea care îmi face sprâncenele, dar frustrarea Isabelei nu ţi-o pot descrie. Când am plecat şi am lăsat-o acasă, era foarte supărată. I-am explicat că sunt doar oameni mari şi că este o altfel de ieşire”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

Cum a reușit să slăbească Oana Roman

„Vreau sa împărtășesc cu voi bucuria mea. După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporala și mâncare puțină, dar din toate. Da. Se poate . Nu mă laud, dar vreau să arăt că se poate și ca pot fi eventual un exemplu pentru cine încă nu și-a luat inima în dinți ca să încerce. Nu am început acest proces de slăbire pentru alții, pentru cei care m-au călcat în picioare, jignit și umilit ani de zile. Ci pentru mine. Pentru a îmi demonstra mie că pot să o fac și pe asta. Și satisfacția e pe măsură”, a scris Oana Roman.

Publicat: 24 Jul. 2020, 11:04 Vedete
Pe aceeași temă