Oana Roman a slăbit spectaculos! Ce surpriză a avut când a mers să își cumpere blugi

Publicat: 11 Jul. 2020, 14:09 Vedete

Oana Roman este foarte fericită și împlinită! Frumoasa vedetă a reușit să slăbească spectaculos, iar diferenețele se pot observa cu ochiul liber!

Demult Oana Roman a început să piardă kilogramele pe care le avea în plus, iar diferențele sunt absolut vizibile. Dacă în trecut purta măsuri mai mari, acum vedeta a ajuns să poarte chiar măsura 42! Iar această veste a dat-o chiar pe rețelele de socializare, acolo unde a scris cât de bucuroasă și mândră este că a reușit să încapă în blugi skinny. În grupul de Facebook în care este și ea membră, Oana Roman le-a explicat celorlalți membri cum a reușit ea să scape de kilogramele în plus, la ce proceduri a apelat și ce a decis să mănânce. Așa cum spune și vedeta, procesul de slăbire l-a făcut pentru sănătatea ei, și nu din cauza ”gurilor rele”.

„Azi m-am dus să-mi cumpăr blugi. Nu vă pot descrie în cuvinte ce înseamnă pentru mine faptul ca am intrat în blugi skinny măsura 42. De la 50. Ce bucurie, ce mândrie, ce satisfacție”, a scris Oana Roman pe internet, potrivit Cancan.

Cum a reușit să slăbească Oana Roman

„Vreau sa împărtășesc cu voi bucuria mea. După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporala și mâncare puțină, dar din toate. Da. Se poate . Nu mă laud, dar vreau să arăt că se poate și ca pot fi eventual un exemplu pentru cine încă nu și-a luat inima în dinți ca să încerce. Nu am început acest proces de slăbire pentru alții, pentru cei care m-au călcat în picioare, jignit și umilit ani de zile. Ci pentru mine. Pentru a îmi demonstra mie că pot să o fac și pe asta. Și satisfacția e pe măsură”, a scris Oana Roman.

Publicat: 11 Jul. 2020, 14:09 Vedete
Pe aceeași temă