Adevăratul motiv al separării Oanei Roman de Marius Elisei

Publicat: 06 ian. 2021, 10:12 Autor: Elena Vedete
Adevăratul motiv al separării Oanei Roman de Marius Elisei

Oana Roman a dezvăluit adevăratul motiv al separării. În ciuda faptului că în cuplu au mai avut loc neînțelegeri soldate cu scurte perioade de separare, vedeta a izbucnit în lacrimi în timpul emisiunii „Trăiri alături de Andreea Mantea”, când Andreea a adus în discuție despărțirea.

Cu ochii în lacrimi, Oana Roman a povestit că Marius Elisei nu a fost de acord ca soacra să mai locuiască în casa lor, însă vedeta a considerat că Mioara Roman are nevoie de atenția ei, din cauza vârstei înaintate și a problemelor medicale.

„Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei.

Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Si atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni”, a mărturisit Oana Roman, potrivit Cancan.

”Nu am avut de ales

Despărţirea dintre Oana Roman şi Marius Elisei s-a petrecut chiar în preajma Sărbătorilor de iarnă„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a explicat Oana Roman.

Sursa foto: Oana Roman Instagram

 

Publicat: 06 ian. 2021, 10:12 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×