Cum arată în realitate, de fapt, Oana Roman. Vedeta își photoshopează pozele de pe internet în care apare slabă?

Publicat: 14 Nov. 2020, 22:01 Vedete

Oana Roman, realitate versus Instagram! CIAO.RO vă prezintă imagini exclusive imagini în care se poate observa cât a slăbit de fapt vedeta.

Oana Roman, mai suplă pe Instagram decât în realitate?

Greutatea Oanei Roman este un subiect de discuție intens, de o bună perioadă, printre fanii ei, de pe paginile de socializare. Unii o admiră și o felicită spunându-i că în fotografiile pe care le postează se observă că a slăbit enorm, alții însă o “trag de urechi” și îi spun că își modifică exagerat de mult imaginile și că realitatea este cu totul alta!

În discuțiile cu internauții, Oana le-a mărturisit că urmează o dietă, de o bună perioadă de timp, că a slăbit mult, și că, pe lângă asta, face si tratamente si proceduri corporale care o ajută să scape de celulită și o remodelează. Recent însă pe unul din conturile ei de socializare s-a iscat un adevărat scandal printre fani, scandal la care fiica lui Petre Roman s-a simtit datoare să intervină.

Cât a slăbit Oana Roman

Un internaut i-ar fi scris ca imaginile pe care Oana le postează sunt departe de adevăr, că ea nu este atât de slabă precum arată în imagini și că ar avea “gușă și fălci”. Oana a realizat un insta story pentru cei care susțineau cu tărie că ar avea bărbie dublă și obraji proeminenți și care spuneau că este de fapt tot cu kilograme multe în plus. În filmuleț, vedeta le-a arătat, cu mâna, dar și cu camera telefonului pusă extrem de aproape de față că nu are nici gușă, nici fălci.

Ei bine, în imaginile surprinse recent de CIAO.RO se poate observa că Oana Roman are, într-adevăr, o altă siluetă, că a mai topit din kilograme, însă, se pare că nu atât de mult cum arăta ea în imaginile pe care postează pe Instagram. Oana are glezne subțiri, însă poartă haine tot lărguțe, din câte se observă în imagini. La față nu pare atât de “trasă” ca imaginile din social media, însă se observă ca a mai slăbit.

Aceasta a fost surprinsă cărând o cutie, în timp ce soțul ei, Marius, căra de zor de la portbagajul mașinii, perne pentru scaune și alte obiecte de decor.

Fotografii: Instagram oanaromanelisei/ ciao.ro

 

Publicat: 14 Nov. 2020, 22:01 Vedete
Pe aceeași temă