Oana Roman, replică pentru reacțiile acide ale internauților: ”Pentru domnișoarele care au spus că…”

Publicat: 25 Oct. 2020, 13:07 Vedete

Oana Roman este adepta unul look foarte natural, fără prea mult machiaj, dar chiar dacă vedeta are un ten impecabil, unii internauți ar acuza-o pe aceasta că ar folosi filtre de pe Instagram pentru a nu-și arăta imperfecțiunile. Dar care să fie, de fapt, adevărul?

Oana Roman a slăbit spectaculos, are grijă de imaginea ei, îi place naturalețea și mereu își ține prietenii virtuali la curent cu tot ceea ce face. Recent, ea a primit comentarii în care ar fi acuzată că ar folosi filtrele date de anumite aplicații pentru ”înfrumusețare”. Însă, adevărul este cu totul altul, căci Oana Roman arată la fel de bine și fără astfel de artificii. Așa cum a spus și ea, nu are gușă și nici obraji mari.

”Pentru domnișoarele care au spus că-mi modific buzele și că am fălci și gușă. Sunt complet nemachiată și se vede că nu mai am fălci și mai am foarte puțină gușă. Așa, ca să vă liniștiți. Pentru fetițele care nu au alte treburi. Fără machiaj și fără filtru. Caut fălci și gușă. Voi le vedeți?”, a spus Oana Roman pe Insta Story, arată Cancan.

Oana Roman, destăinuiri din copilărie: ”Nu m-am simțit neiubită. Dar poate că nu și-au arătat afecțiunea așa cum aș fi vrut eu”

Vedeta a  mărturisit că părinții s-au implicat în creșterea ei și a surorii sale, însă după Revoluție, ea s-a simțit ”abandonată” din partea tatălui, căci era implicat în politică, iar mama ei îl susținea întotdeauna, arată Cancan.

”Nu m-am simțit neiubită. Dar poate că nu și-au arătat afecțiunea așa cum aș fi vrut eu. Mama e ca mine, a avut o viață grea, a avut probleme medicale, a muncit toată viața. A avut grijă de cei doi copii, eu și sora mea. (…) Am simțit, atunci, sentimentul acela al abandonului. Pe tata îl interesa mai mult să facă legi, era implicat în politică, mama îl sprijinea, îl susținea. Lumea spunea că am șofer, dar aș fi renunțat la tot ca ei să fie alături de mine, să simt afecțiunea lor”, a mai povestit vedeta la tv.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Oct. 2020, 13:07 Vedete
Pe aceeași temă