Oana Roman, emoționată până la lacrimi! Ce mesaj a primit vedeta: ”Niciodată nu am fost atât de…”

Publicat: 21 Oct. 2020, 12:09 Vedete

Oana Roman a reușit să se emoționeze până la lacrimi, după ce a primit un mesaj special din partea unei persoane. Vedeta a și mărturisit imediat cum s-a simțit, după ce l-a citit.

Oana Roman este o persoană respectată și apreciată de foarte multe persoane. Vedeta are mii de urmăritori pe rețelele de socializare, dar care, evident, uneori se împart în două tabere: pro și contra ei. După ce Oana Roman a povestit câteva episoade de bullying pe care le-a trăit în copilărie, în școală, bruneta a primit un mesaj de susținere din partea unei persoane.

„Azi am primit un cadou. Care a venit cu o urare și un text scris pe Instagram de cea care mi l-a oferit. Este cel mai impresionant și mai frumos text despre mine. Niciodată nu am fost atât de impresionată de ceva scris despre mine. Am plâns în hohote de emoție. Mulțumesc”, a scris Oana Roman la InstaStory.

Oana Roman, destăinuiri din copilărie: ”Nu m-am simțit neiubită. Dar poate că nu și-au arătat afecțiunea așa cum aș fi vrut eu”

Vedeta a mai mărturisit că părinții s-au implicat în creșterea ei și a surorii sale, însă după Revoluție, ea s-a simțit ”abandonată” din partea tatălui, căci era implicat în politică, iar mama ei îl susținea întotdeauna, arată Cancan.

”Nu m-am simțit neiubită. Dar poate că nu și-au arătat afecțiunea așa cum aș fi vrut eu. Mama e ca mine, a avut o viață grea, a avut probleme medicale, a muncit toată viața. A avut grijă de cei doi copii, eu și sora mea. (…) Am simțit, atunci, sentimentul acela al abandonului. Pe tata îl interesa mai mult să facă legi, era implicat în politică, mama îl sprijinea, îl susținea. Lumea spunea că am șofer, dar aș fi renunțat la tot ca ei să fie alături de mine, să simt afecțiunea lor”, a mai povestit vedeta la tv.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 21 Oct. 2020, 12:09 Vedete
Pe aceeași temă