Oana Roman, destăinuiri dure: ”M-a bătut cu cureaua, m-a închis în cămară”

Publicat: 14 Oct. 2020, 15:47 Vedete

Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit într-o emisiune TV despre ce i s-a întâmplat în copilărie. Vedeta își amintește câteva momente în care apare și tatăl ei, Petre Roman.

Oana Roman a povestit în emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Pro Tv despre perioada copilăriei, dar și despre cât de strict era tatăl ei, Petre Roman. Vedeta a mărturisit că era un părinte exigent, iar după Revoluție nu i-ar mai fi acordat atât de multă atenție, pentru că era implicat în politică.

”M-a bătut cu cureaua, nu știu ce făcusem. Dar mi s-a părut prea mult. Chiar l-am întrebat de ce a făcut-o, când am crescut. M-a închis, odată, în cămară. Eu sunt claustrofobă, și m-a închis în cămara aia mică, fără geamuri… L-am întrebat, tată, de ce m-ai închis în cămară? Am stat acolo vreo zece minute”, a povestit Oana Roman.

Oana Roman, destăinuiri din copilărie: ”Nu m-am simțit neiubită. Dar poate că nu și-au arătat afecțiunea așa cum aș fi vrut eu”

De asemenea, vedeta a mai mărturisit că părinții s-au implicat în creșterea ei și a surorii sale, însă după Revoluție, ea s-a simțit ”abandonată” din partea tatălui, căci era implicat în politică, iar mama ei îl susținea întotdeauna, arată Cancan.

”Nu m-am simțit neiubită. Dar poate că nu și-au arătat afecțiunea așa cum aș fi vrut eu. Mama e ca mine, a avut o viață grea, a avut probleme medicale, a muncit toată viața. A avut grijă de cei doi copii, eu și sora mea. (…) Am simțit, atunci, sentimentul acela al abandonului. Pe tata îl interesa mai mult să facă legi, era implicat în politică, mama îl sprijinea, îl susținea. Lumea spunea că am șofer, dar aș fi renunțat la tot ca ei să fie alături de mine, să simt afecțiunea lor”, a mai povestit vedeta la tv.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 14 Oct. 2020, 15:47 Vedete
Pe aceeași temă