Oana Roman și Marius Elisei, declarații de dragoste în direct la TV: ”Mă susține și mă motivează foarte mult”

Publicat: 02 oct. 2020, 13:15 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Oana Roman și Marius Elisei, declarații de dragoste în direct la TV: ”Mă susține și mă motivează foarte mult”

Oana Roman și Marius Elisei au reușit să treacă peste momentele grele din relația lor, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată. Dovadă stau declarațiile de dragoste pe care aceștia le-au făcut în cadrul unei emisiuni TV.

Deși cu ceva timp în urmă, gurile rele nu le mai dădeau nicio șansă Oana Roman și Marius Elisei au demonstrat faptul că dragostea lor poate învinge orice. Astfel, invitați într-o emisiune de televiziune, Oana Roman împreună cu micuța Iza și partenerul său și-au făcut decșarații de dragoste în dirct.

”Marius este cel care îmi spune mereu: ”Dacă nici tu nu ai încredere în tine, tu care ai reușit să faci atatea singură, cine altcineva poate să mai aibă încredere în el?”. El mă susține și mă motivează foarte mult, pentru că am avut momente în care am spus că eu nu pot să fac asta, că nu sunt în stare să fac asta”, a declarat Oana despre soțul său.

Oana și Marius, mai îndrăgostiți ca niciodată

Nici Marius Elisei nu s-a lăsat mai prejos și a ținut să îi facă și el o declarație soției sale. Bărbatul susține totodată că este conștient de faptul că amândoi au greșit în relație, însă acest lucru i-a ajutat să meargă mai departe.

Mai mult decât atât, Marius se declară fericit alături de Oana și de familia pe care o are: ”Dacă nu ai încredere în tine, mai ales într-o relație, ajungi cumva neforțat sau nevoit să amplifici niște conflicte și de acolo se poate crea altceva. Într-adevăr, s-au mai întâmplat și aceste lucruri, dar mă bucur că am reușit să trec eu peste mine ca să pot să ajung la ea în minte, să pot să-i desfac puțin carapacea”, a adăugat Marius.

„Noi ne iubim în continuare, numai că într-un fel mai matur”

”Are foarte multe calităţi. Din punctul meu de vedere este tatăl perfect. A crescut acest copil foarte frumos. Este un om cald şi bun, care se enervează foarte greu. Este un bucătar senzaţional, este foarte organizat, el ştie unde e totul în casă. Are un umor special. Dar ca oricine are şi defecte, nu tolerează anumite lucruri, sunt nişte lipsuri pe care le are din copilărie. Nu am multe să îi reproşez. (…) Noi ne iubim în continuare, numai că într-un fel mai matur. Pe noi ne leagă atâtea lucruri, am construit multe împreună şi e greu să ne imaginăm că vom trăi separat complet. Deşi sunt momente în care zicem: „Gata, s-a terminat!”, dar lumea e obişnuită cu noi”, mărturisește vedeta.

Publicat: 02 oct. 2020, 13:15 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×