Împăcare istorică! Oana Roman, întâlnire emoționantă cu tatăl ei. Cum s-a pozat alături de Petre Roman

Publicat: 07 Apr. 2021, 10:26 Vedete

Oana Roman, tatăl ei și Isabela au avut parte de o întâlnire emoționantă. Se pare că cei doi ”au îngropat securea războiului” și s-au fotografiat împreună. Imaginea a strâns multe aprecieri pe rețelele de socializare, dar și sute de comentarii din partea internauților.

Oana Roman a postat pe rețelele de socializare o imagine în care apare alături de tatăl ei, Petre Roman, și Isabela, fiica ei din relația cu Marius Elisei. Micuța apare în timp ce își îmbrățișează bunicul. Fotografia a strâns numeroase aprecieri din partea oamenilor.

”Azi ne-am întâlnit cu tata. Arată fabulos. Isa a fost tare încântată”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Oana Roman speră la o împăcare cu Marius Elisei?

De când a devenit o femeie liberă, Oana Roman este mult mai activă pe rețelele de socializare. Aceasta organizează destul de des sesiuni de întrebări din partea fanilor săi, cărora le răspunde la toate curiozitățile. Astfel, în urmă cu câteva zile, în momentul când a fost întrebată dacă îi este dor de fostul soț, Oana Roman nu a stat prea mult pe gânduri și a răspuns extrem de sincer.

„Nu știu dcă îmi este dor de el, dar îmi este dor de timpul petrecut împreună de noi doi cu Isa. Cred că resimt lipsa acestui timp al nostru, la fel de mult ca ea”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Cum ar reacționa Oana Roman, dacă Marius Elisei și-ar dori încă un copil

Oana Roman a reușit să își uimească admiratorii, recent, după ce a dezvăluit cum ar reacționa dacă fostul ei soț ar vrea să facă un copil cu altcineva.

„Isa tot spune că vrea (n.r. frate sau soră). I-am zis că eu nu mai pot să fac copii. Acum trebuie să o fac să înțeleagă că dacă eu cu tatăl ei nu mai suntem împreună el poate să se ducă să facă un copil. Pe bune, el dacă vrea să mai facă un copil, treaba lui. Am divorțat. Pot eu să-i impun lui chestii? Ea vrea să fim o familie, dar nu mai poate”, a explicat vedeta.

Sursă foto: Capturi video Youtube

Publicat: 07 Apr. 2021, 10:26 Vedete
Pe aceeași temă