Oana Roman, atacată dur de internauți după ce a vorbit despre bullying: ”La televizor e zâna cea bună și în realitate tratează oamenii cu dispreț, jigniri”

Publicat: 25 Mar. 2021, 15:54 Vedete
Oana Roman, atacată dur de internauți după ce a vorbit despre bullying: ”La televizor e zâna cea bună și în realitate tratează oamenii cu dispreț, jigniri”

Oana Roman a fost invitată recent la podcast-ul lui Mihai Morar, acolo unde a vorbit despre câteva momente nefericite din viața sa. Vedeta a mărturisit faptul că, de-a lungul timpului a fost  victima bullying-ului, însă după acest interviu, fiica lui Petre Roman a fost criticată dur de internauți.

Oana Roman a povestit că încă din copilărie a fost victima răutăților celor din jurul său. Când a crescut a avut eticheta de ”fata lui tata”, iar apoi a fost judecată de mulți din cauza kilogramelor sale.

Deși a suferit enorm, vedeta explică faptul că nu urăște pe nimeni, iar aceste momente au făcut-o să devină mai puternică.

„Țin minte că odată am făcut un atac de panică atât de îngrozitor, stăteam la etajul 5. Eram într-o relație, dare ram singură în momentul ăla. Și l-am sunat și i-am zis dacă nu vii acum, mă arunc pe geam, pentru că simțeam că nu mai pot să respire, că nu mai am aer. Am deschis toate geamurile. Mi-a fost frică să ies pe balcon, că am și rău de înălțime și stăteam la geamca să-mi iau aer, să nu mă sufoc”, a mărturisit Oana Roman la „Fain și simplu”.

„Nimeni m-a tratat așa infect ca ea”

După ce interviul a fost ascultat de câteva persoane, criticile la adresa Oanei Roman nu au întârziat să apară.

O internaută spune că a avut ocazia s-o cunoască personal și ar fi fost tratată inuman de vedetă.

„Am avut ocazia să îmi fie clientă și nimeni nu m-a tratat așa infect ca ea… La televizor e zâna cea bună și în realitate tratează oamenii cu dispreț, jigniri.

Unde o vad schimb canalul… Si chiar am avut contact cu multe vedete … Oana R. mi -a lasat gust amar si mi-au rămas în minte felul cum am fost tratată….”, a spus internauta care ar fi cunoscut-o personal pe Oana Roman.

„Îmi amintesc ca acum câțiva ani a criticat-o public pe Andreea Raicu care se afla în spital în perioada aceea. A spus despre Andreea ca sigur este bolnava pentru ca este vegana și ca ar fi trebuit sa își facă o familie și ea, ca nu a făcut un copil pentru ca a vrut doar cariera. Pe scurt a judecat-o pe Andreea Raicu, necunoscand motivele pentru care femeia nu e căsătorita și nu are copii, dar acum se victimizează ca este judecata de oameni și ca ar trebui sa fim mai buni. Atât de ipocrita este aceasta femeie care se lauda și se supraestimeaza la orice pas, dar dacă ii spui ceva în contradictoriu devine agresiva imediat. Și are un mod de a răspunde care denota răutate, numai pașnică nu este aceasta femeie”, a comentat un alt internaut.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 25 Mar. 2021, 15:54 Vedete
Pe aceeași temă