Care este starea de sănătate a Mioarei Roman. Fiica sa, Oana, a făcut declarații neașteptate: ”Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil”

Publicat: 31 Mar. 2021, 12:47 Vedete

Oana Roman a vorbit recent despre starea de sănătate a mamei sale. Vedeta a dezvăluit totodată faptul că mulți oameni au judecat-o pentru deciziile pe care le-a luat în legătură cu părintele său.

Din nefericire, problemele de sănătate cu care Mioara Roman s-a confruntat de-a lungul timpului și-au spus cuvântul. Cea mai gravă afecțiune de care aceasta suferă este o formă foarte agresivă de Parkinson.

În ultimele săptămâni, mama Oanei Roman a fost supusă mai multor intervenții, iar din acest motiv a avut nevoie de îngrijiri medicale. Din acest motiv, vedeta a hotărât să o interneze pe mama sa într-un centru special de îngrijire.

 „Lumea mă acuză că am internat-o pe mama la azil. Este ca un hotel de 5 stele. Nu are nicio legătură cu conceptul comunist când ne gândim la un azil. Oamenii aceia trăiesc în condiții de 5 stele. Au etaj special pentru cei care nu se pot deplasa. Nu e azil. Este un centru care livrează și astfel de servicii. Mama va sta o lună, dacă mai este nevoie va mai veni acasă și după 1-2 săptămâni va merge iar până își va îmbunătăți starea. Pentru ea e ca o vacanță pentru că de 1 an nu a mai ieșit nicăieri. Am protejat-o foarte mult”, a explicat Oana Roman, potrivit spynews.ro.

„E la 10 minute de casa mea. E foarte încântată și îmi zice mereu când o sun că o tratează ca pe o regină. Tot personalul știu cine este mama și spun că sunt impresionați. Este lux, ca un resort de 5 stele. Am vrut pentru ea să primească îngrijirile cele mai bune. Nu știu exact cum i-au făcut programul, ei fac totul foarte organizat”, a mai spus vedeta.

Oana Roman, atacată dur de internauți după ce a vorbit despre bullying

Oana Roman a povestit că încă din copilărie a fost victima răutăților celor din jurul său. Când a crescut a avut eticheta de ”fata lui tata”, iar apoi a fost judecată de mulți din cauza kilogramelor sale.

Deși a suferit enorm, vedeta explică faptul că nu urăște pe nimeni, iar aceste momente au făcut-o să devină mai puternică.

„Țin minte că odată am făcut un atac de panică atât de îngrozitor, stăteam la etajul 5. Eram într-o relație, dare ram singură în momentul ăla. Și l-am sunat și i-am zis dacă nu vii acum, mă arunc pe geam, pentru că simțeam că nu mai pot să respire, că nu mai am aer. Am deschis toate geamurile. Mi-a fost frică să ies pe balcon, că am și rău de înălțime și stăteam la geamca să-mi iau aer, să nu mă sufoc”, a mărturisit Oana Roman la „Fain și simplu”.

După ce interviul a fost ascultat de câteva persoane, criticile la adresa Oanei Roman nu au întârziat să apară.

O internaută spune că a avut ocazia s-o cunoască personal și ar fi fost tratată inuman de vedetă.

„Am avut ocazia să îmi fie clientă și nimeni nu m-a tratat așa infect ca ea… La televizor e zâna cea bună și în realitate tratează oamenii cu dispreț, jigniri.

Unde o vad schimb canalul… Si chiar am avut contact cu multe vedete … Oana R. mi -a lasat gust amar si mi-au rămas în minte felul cum am fost tratată….”, a spus internauta care ar fi cunoscut-o personal pe Oana Roman.

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 31 Mar. 2021, 12:47 Vedete
Pe aceeași temă