VIDEO. Transformarea incredibilă a Oanei Roman. Cum a reușit vedeta să slăbească peste 12 kilograme

Publicat: 01 Sep. 2020, 11:45 Vedete

Oana Roman a fost întotdeauna o vedetă apreciată din showbiz. Chiar dacă gurile rele au criticat-o din cauza kilogramelor în plus pe care le-a avut mulți ani, fiica fostului premier nu s-a lăsat afectată de bârfe, ba mai mult, acum a reușit să le dea peste nas răutăcioșilor.

Oana Roman s-a apucat de o cură de slăbire în anul 2019 și a avut mare grijă la alimentele pe care le consumă. De asemenea pentru că a visat aproape 20 de ani să scape de gușă și să își tonifice brațele, prezentatoarea TV a făcut un tratament de remodelare facială și corporală.

„Dragii mei, zilele acestea am primit foarte multe mesaje din partea voastră, toate cu aceeaşi întrebare: Cum ai slăbit? Ei bine, eu v-am tot explicat de-a lungul acestor luni cum am reuşit să slăbesc. Unii dintre voi sunteţi uşor sceptici în legătură cu acest subiect şi mă tot întrebaţi în continuare cum am slăbit. Nu mi-am făcut operaţie de micşorare a stomacului pentru că eu nu am voie să mă ating de zona aceea deoarece am o operaţie foarte complicată la nivelul abdomenului şi nu am voie să fac aşa ceva.

Am reuşit să slăbesc cu două lucruri: ţin un fel de dietă pe care mi-am inventat-o singură în sensul în care mănânc din toate, dar foarte puţin. Practic, mănânc un fruct sau o jumătate de covrig dimineaţa, la prânz mănânc o ciorbă, o supă sau o friptură şi seara, în general, nu prea mai mănânc nimic. În acelaşi timp, fac proceduri de remodelare corporală”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, le-a dat peste nas celor care au criticat-o

Oana Roman a publicat recent un mesaj pe rețelele de socializare, prin care le-a arătat celor care au criticat-o de-a lungul timpului că nu s-a dat bătută niciodată.

Vedeta ”a ieșit la atac” mai puternică ca niciodată, dar și mai încrezătoare în forțele proprii.

”Mi-a spus azi cineva o vorbă genială: ”Un om de succes este acela ce poate construi ceva solid și durabil din cărămizile aruncate în el”. Am încasat cărămizi cât pentru un cartier de zgârie nori. Măcar o fundație solidă am reușit. Poate și câteva etaje. Mai am de terminat etajele superioare. Muncă în desfășurare”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

Publicat: 01 Sep. 2020, 11:45 Vedete
Pe aceeași temă