Oana Roman și-a vândut hainele la ”tarabă”! Vedeta a rămas fără bani sau a slăbit atât de mult încât este nevoită să-și schimbe garderoba?

Publicat: 13 Jul. 2020, 08:02 Vedete

Oana Roman și-a scos hainele la vânzare în cadrul unui târg vintage care a avut loc recent în București.

În timp ce o mare parte dintre vedete și-au făcut de cap în weekend, la mare sau la munte, Oana Roman a preferat să muncească! Ea și-a petrecut două zile în căldură, la “tarabă”, vânzându-și propriile haine din garderobă, într-un târg foarte bine organizat.

Oana și-a invitat admiratoarele virtuale și nu numai, la târg, pentru a vedea ce minunății de “țoale” a pus la vânzare, toate fiind din garderoba ei. Pentru a avea și mai multe cliente, fiica lui Petre Roman a postat anunțul, însoțit de 2 imagini cu ea lângă hainele gata pregătite de vânzare, pe un grup destinat femeilor și cumpărăturilor.

“Azi sunt și eu prezentă la Yard Sale. Am adus multe produse frumoase din garderoba mea. Multe produse pe care nu le-am postat pe grup, deci multe noutăți. Vă aștept împreună cu multe fete. Mulțumim, ************* pentru inițiativă!”, a scris Oana Roman.

Oana Roman și-a vândut hainele la târg

În ultimele luni, Oana a slăbit enorm, datorită dietei pe care o urmează, dar și a procedurilor și a tramentelor corporale pe care le face, motiv pentru care este nevoită să-și schimbe garderoba. Înainte, vedeta purta haine cu mulți de X și L, iar acum se pare că a ajuns la L, ceea ce înseamnă că trebuie să-și reînnoiască întreaga garderobă. Acesta pare să fie și motivul pentru care Oana ar fi acceptat să meargă la târg să-și vândă hainele!

Asta deși unii cârcotași spun că după autoizolare, Oanei Roman i-ar fi scăzut dramatic veniturile și nu o duce tocmai bine pe plan financiar, așa că niște bănuți, în această periodă, nu-i strică. Iar vânzarea propriilor haine este un venit sigur!

Publicat: 13 Jul. 2020, 08:02 Vedete
Pe aceeași temă