Oana Roman, dezvăluiri emoţionante despre lupta cu depresia: ‘Sunt momente în care cad în genunchi la propriu’

Publicat: 10 May. 2021, 10:48 Vedete

Oana Roman a vorbit în cadrul unui interviu despre lupta sa cu depresia. Vedeta a explicat faptul că se luptă cu această boală încă de la o vârstă fragedă, însă în timp, cu ajutorul specialiştilor a reuşit să depăşească perioadele grele.

Oana Roman a demonstrat de-a lungul timpului că este o femeie puternică! Momentele dificile prin care a trecut încă din copilărie şi-au pus amprenta, iar din acest motiv, încă de atunci vedeta se confruntă cu stările de anxietate şi depresia.

Vedeta a dezvăluit cum şi-a dat seama de problema pe care o are, dar şi cum a reuşit să zâmbească din nou.

“Eu am intrat în depresie la o vârstă foarte complicată. Aveam în jur de 14 ani. Părinții mei atunci nu au înțeles cât de rău eram și m-au dus să îmi trateze efectul, și nu cauza. Efectul a fost că din cauza puternicei depresii în care eram m-am îngrășat foarte tare. Pentru că nici nu mai făceam sport, m-au dus la endocrinolog. Tratamentul a venit abia după 15 ani. De abia în jurul vârstei de 30 de ani am înțeles că nu mai pot să trăiesc așa și m-am dus la doctor.

Norocul meu este că am întâlnit un doctor psihiatru și psihoterapeut minunat. El a reușit să mă trateze fără tratament medicamentos. Eu aveam și o depresie puternică și stări de anxietate și atacuri de panică recurente. Sunt momente în care cad și eu, în care nu mai vreau să știu de nimeni. Momente în care îmi vine să plec la capătul Pământului și să las totul în urmă. Sunt momente în care cad în genunchi la propriu și simt că nu mă mai pot ridica. Dar găsesc mereu puterea să merg mai departe. Chiar dacă nu arăt, sunt momente în care mă simt singură, abandonată, atacată. Clipe în care mă simt rău fizic și psihic, dar mă ține cel mult o zi, pentru că m-a ajutat foarte mult terapia”, a povestit Oana Roman, potrivit click.ro.

De ce au divorţat, de fapt, Oana Roman şi Marius Elisei

După șase ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei s-au separat, însă de dragul fetiţei lor au păstrat o relaţie civilizată. Bărbatul le vizitează în timpul său liber pe cele două, ba chiar le ajută atunci când au nevoie.

În cadrul unui interviu recent, Marius Elisei și-a deschis sufletul și a vorbit despre adevăratul motiv care a dus la divorț. Se pare că bărbatul nu se mai simţea apreciat, însă este conştient şi de greşelile pe care le-a făcut faţă de fosta soţie.

Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai arecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc”, a spus Marius Elisei la XNS.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 10 May. 2021, 10:48 Vedete
Pe aceeași temă