Oana Roman, dezvăluiri despre momentul în care a fost la un pas de moarte: ”Din 2014, ziua de 1 este ziua în care m-am nascut a 2 a oară…”

Publicat: 01 May. 2021, 14:18 Vedete

Oana Roman a făcut în urmă cu câteva ore, dezvăluiri cutremurătoare. Vedeta şi-a adus aminte de momentele grele prin care a trecut în ziua de 1 mai, în urmă cu câţiva ani. Mai mult decât atât, fiica lui Petre Roman a dezvăluit faptul că a reuşit să traverseze acele dificultăţi doar cu ajutorul medicilor care i-au salvat viaţa şi a divinităţii.

Se pare că, Oana Roman s-a confruntat cu câteva probleme după ce a născut-o pe Isabela, însă nu le-a tratat la timp. Astfel, pe data de 1 mai 2014, vedeta a fost supusă unei operaţii extrem de dificile.

Oana îşi aduce aminte cu groază de acele momente, mai ales că era într-o stare critică în momentul în care a ajuns pe masa de operaţii.

Chiar şi în prezent, vedeta vorbeşte cu lacrimi în ochi despre momentul în care a crezut că va muri.

”Din 2014, ziua de 1 mai are pentru mine o semnificație aparte. Este ziua în care m-am nascut a 2 a oară.. pe 1 Mai 2014, Isa avea 2 luni jumate și în loc să fiu cu ea acasă, eu ma pregăteam să intru intr-o operație extrem de dificilă care avea să dureze peste 8 ore. O operație care mi-a salvat viața. Eram in pragul de muri din cauza unor complicații post cezariana, netratate la timp și corespunzător de doctorul care efectuase cezariana”,  și-a început povestirea Oana Roman.

Fiica lui Petre Roman le-a mai povestit internauților și cum a reușit să treacă peste acest moment extrem de greu din viața ei.

„A fost cea mai mare cumpănă a vieții mele. Am reusit sa ies din ea cu ajutorul lui Dumnezeu care a trimis sa ma vindece: mainile de aur ale doctorului Gabriel Mitulescu alaturi de echipa sa. 

Toți împreună au reușit să mă facă bine. Am stiut atunci ca am niste îngeri păzitori foarte puternici. Am stiut atunci ca puterea lui Dumnezeu este infinită, am simțit asta in modul cel mai concret”a mai scris fiica lui Petre Roman.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 01 May. 2021, 14:18 Vedete
Pe aceeași temă