Oana Roman are nevoie de ajutor specializat pentru fiica sa, după divorț: „Isa este într-o perioadă grea”

Publicat: 09 apr. 2021, 13:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Oana Roman și tatăl fiicei sale s-au despărțit în urmă cu câteva luni. De atunci, fiica lui Petre Roman încearcă să o ajute pe Isabela să treacă mai ușor peste acest moment dureros, iar recent s-a gândit să apeleze la un ajutor specializat în această problemă. Astfel, Oana Roman își dorește să cheme un specialist în parenting pentru a primi sfaturi legate de creșterea copiilor.

În cadrul emisiunii la care participă Mămici de pitici, cu lipici, Oana Roman a încercat să le convingă pe colege sale să apeleze la un specialist în parenting care să ofere sfaturi prețioare tuturor mămicilor în creșterea copiilor.

Fiica sa ar avea mare nevoie de acest ajutor pentru că Isa trece printr-o perioadă dificilă de când părinții săi s-au despărțit. Mai mult, în trecut și Oana Roman a apelat la un psiholog care a ajutat-o să treacă peste anumite probleme.

”Eu sunt un om care a fost la psiholog de foarte multe ori, care a avut nevoie de terapie. Tot așa, ca părinte poate că ai nevoie de un pic de terapie din care să alegi ce consideri că-ți este de folos. (…) Având în vedere că Isa este într-o perioadă grea din cauza situației și eu sunt și foarte impulsivă și mă cam ia flama câteodată, nu mi-ar strica să discut cu cineva care să-mi explice”, a spus Oana Roman la Antena Stars.

„M-am gândit să consultăm un specialist”

Oana Roman își dorește să își îmbunătățească anumite tehnici prin care ar putea să comunice mai ușor cu fiica sa. Vedeta își dorește să aibă o relație bună cu Isabela și să o ajute să treacă peste problemele cu care se confruntă atât în prezent, cât și cu cele de care ar putea să se lovească în viitor.

”Ideea e că toată nebunia asta în a te abține de a spune „nu” copiilor, deși trebuie la un moment dat să înțeleagă că nu are voie practic să facă anumite lucruri, m-am gândit să consultăm un specialist în parenting. Să vină să ne învețe niște tehnici. E evident că fiecare părinte își dorește pentru copilul lui ce e mai bun. M-am gândit că poate fi interesant ca un specialist să vină la fiecare dintre noi în parte, să analizeze și să ne spună care ar fi soluțiile”, a mai spus Oana Roman.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 09 apr. 2021, 13:03 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×