Oana Roman a vorbit despre problemele din cuplu! Cum reușește vedeta să treacă peste ele!

Publicat: 27 iun. 2020, 09:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Oana Roman a vorbit despre problemele din cuplu! Cum reușește vedeta să treacă peste ele!

Oana Roman și-a deschis sufletul în fața fanilor de pe rețelele de socializare și le-a vorbit acestora despre problemele din cuplu. Totodată, vedeta le-a mărturisit acestora cum reușește să treacă peste momentele dificile.

Oana Roman și Marius Elisei trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani, însă probleme din cuplu și-au spus în urmă cu ceva timp cuvântul.

Este cunoscut faptul că Oana Roman este foarte activă în mediul virtual. Vedeta obișnuiește să posteze zilnic pe rețelele de socializare, povestindu-le admiratorilor despre orice noutate din viața ei.

Recent, vedeta a vorbit despre cum a reușit să depășească momentele dificile cu care s-a confruntat pe parcursul căsniciei sale.

Potrivit spuselor sale, Oana Riman a învățat de-a lungul relației cu Marius Elisei să lase mai mult de la ea, dar să nu facă compromisuri fără rost.

„Am învățat să las mai mult de la mine. Fără a face compromisuri de nefăcut”, este replica Oanei Roman, postată la un InstaStory.

Oana Roman, despre cea mai mare dezamăgire din viața sa

De-a lungul timpului, una dintre cele mai mari dezamăgiri ale Oanei Roman a fost uşurinţa cu care cei din jur au judecat-o pentru că este fiica lui Petre Roman. Multe persoane au considerat că i s-a oferit totul pe tavă încă din copilărie, iar acum Oana a lămurit acest aspect.

„Într-o țară ca Franța și la o universitate care se numește Sorbona, ideea că te duci cu pile nu există. Lor nici nu le trece prin cap chestia asta. Sorbona este o școală de stat, deci care nu a costat. Tata nu a trebuit că plătească zeci de mii de euro pe an, ca și cum plătești pentru o facultate privată. Am plecat la facultate, am stat în gazdă pentru că tata a spus că nu are posibilitatea să îmi plătească o chirie la Paris. M-am întors din Franța și tata mi-a spus: „Ai diplomă de licență? Ai o meserie? Drum bun” și a trebuit să muncesc și să mă descurc singură”, a povestit Oana Roman.

„M-am ambiționat și am muncit și m-am zbătut și după un și jumătate mi-am cumpărat un Golf 4 și m-am dus la tata și i-am spus că mi-am cumpărat mașina singură și satisfacția a fost de o mie de ori mai mare. Și am și apreciat mult mai mult acea mașină. Poate totuși ar trebui să avem o măsură în ce oferim copiilor noștri”, a mai povestit Oana Roman.

Publicat: 27 iun. 2020, 09:04 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă
×