VIDEO Momentul adevărului! Oana Roman s-a pozat la piscină, iar acum s-a văzut cât a slăbit cu adevărat

Publicat: 07 Jul. 2020, 11:06 Vedete

Oana Roman a postat prima fotografie de la piscină, după ce a slăbit un număr mare de kilograme. Fiica lui Petre Roman arată din ce în ce mai bine, iar acest lucru se vede cu ochiul liber.

Oana este mândră de realozarea sa, ea postând o mulțime de fotografii în diverse ipostaze.„Perfect day. La cea mai frumoasa și eleganta piscina la care am fost vreodată în România”, este mesajul care însoțește fotografia postată Instagram.

Cea mai recentă fotografie postată de Oana ep Instagram este un colaj în care se vede clar schimbarea corpului ei. Iulie 2019. Iulie 2020. Proud ! , a scris Oana  în descrierea colajului.

Silueta ei acum e cea pe care vedeta și-o dorește – mult mai slabă, ba chiar abia o mai recunoști pe soția lui Marius Elisei! Oana Roman a mărturisit că nu ține o dietă anume, iar viața ei e foarte activă. „Nu țin nicio dietă, toată lumea m-a întrebat. Dieta mea este stilul de viață pe care îl am, nu îl recomand. Am și scris pe Instagram asta, nu îl recomand nimănui. Dorm puțin, mănânc prost și rar, sunt foarte stresată și de aceea am slăbit. Dar se văd și acum rezultatele tratamentelor și procedurilor pe care le-am făcut în februarie, timp de o lună și jumătate”, declara Oana Roman cu câteva săptămâni în urmă. .

În februarie, Oana Roman povestea că a slăbit cu ajutorul unei diete pe care și-a inventat-o singură. Potrivit acesteia, kilogramele au început să dispară după ce a început să mănânce orice, dar în cantități extrem de mici. O jumătate de covrig dimineața sau un fruct, o ciorbă la prânz, iar seara, de cele mai multe ori, nimic.

„Noiembrie versus Februarie. Rezultatele sunt vizibile! Slăbire cu proceduri de remodelare corporală. Dietă dar nu draconică! Minus 10 cm in șolduri și minus 8 in talie si minus 8-10 kg. Si ăsta e doar începutul”, scria Oana Roman pe Facebook.

Oana Roman, despre cea mai mare dezamăgire din viața sa

De-a lungul timpului, una dintre cele mai mari dezamăgiri ale Oanei Roman a fost uşurinţa cu care cei din jur au judecat-o pentru că este fiica lui Petre Roman. Multe persoane au considerat că i s-a oferit totul pe tavă încă din copilărie, iar acum Oana a lămurit acest aspect.

„Într-o țară ca Franța și la o universitate care se numește Sorbona, ideea că te duci cu pile nu există. Lor nici nu le trece prin cap chestia asta. Sorbona este o școală de stat, deci care nu a costat. Tata nu a trebuit că plătească zeci de mii de euro pe an, ca și cum plătești pentru o facultate privată. Am plecat la facultate, am stat în gazdă pentru că tata a spus că nu are posibilitatea să îmi plătească o chirie la Paris. M-am întors din Franța și tata mi-a spus: „Ai diplomă de licență? Ai o meserie? Drum bun” și a trebuit să muncesc și să mă descurc singură”, a povestit Oana Roman.

„M-am ambiționat și am muncit și m-am zbătut și după un și jumătate mi-am cumpărat un Golf 4 și m-am dus la tata și i-am spus că mi-am cumpărat mașina singură și satisfacția a fost de o mie de ori mai mare. Și am și apreciat mult mai mult acea mașină. Poate totuși ar trebui să avem o măsură în ce oferim copiilor noștri”, a mai povestit Oana Roman.

 

Publicat: 07 Jul. 2020, 11:06 Vedete
Pe aceeași temă