Oana Roman a slăbit spectaculos! Imagini de senzație cu vedeta în autoizolare

Publicat: 14 May. 2020, 14:29 Vedete

Frumoasa vedetă Oana Roman a slăbit spectaculos și chiar și în autoizolare se simte excelent, chiar dacă îi lipsesc activitățile zilnice pe care le făcea înainte de pandemie.

Silueta ei acum e cea pe care vedeta și-o dorește – mult mai slabă, ba chiar abia o mai recunoști pe soția lui Marius Elisei! Potrvit Viva, Oana Roman a mărturisit că nu ține o dietă anume, iar viața ei e foarte activă.

„Nu țin nicio dietă, toată lumea m-a întrebat. Dieta mea este stilul de viață pe care îl am, nu îl recomand. Am și scris pe Instagram asta, nu îl recomand nimănui. Dorm puțin, mănânc prost și rar, sunt foarte stresată și de aceea am slăbit. Dar se văd și acum rezultatele tratamentelor și procedurilor pe care le-am făcut în februarie, timp de o lună și jumătate”, a declarat Oana Roman.

”Blue mood today!
Îmi e dor de mare , de apă, de nisip. Mă mulțumesc încă doar cu florile din grădină!”, a scris Oana la ultima fotografie postată pe Instagram.

Recent, Oana Roman a postat imagini pe rețelele de socializare îmbrăcată în diferite obiecte vestimentare, iar urmăritorii ei au sărit imediat să comenteze în secțiunea de comentarii: ”Ce bine îți stă în roșu! ❤️❤️❤️”, Ești tare frumoasă ♥️♥️👍”, ”❤️ te pupăcesc . Mi-aș dori să te întâlnesc față în față”.

Oana Roman a ajuns în colaps financiar din cauza pandemiei de coronavirus

Vedeta este și ea afectată din punct de vedere financiar de această pandemie, așa că a fost nevoită să oprească și ea activitatea temporar, până când lucrurile se vor așterne pe un făgaș normal și firesc. Soția lui Marius Elisei este nevoită să se deplaseze destul de muncă, având în vedere jobul pe care îl are. Pe rețelele de socializare, Oana Roman a scris un mesaj cu privire la acest lucru: „De joi stăm în casă cu toții pentru că situația pare că se agravează. Mai am doar un singur client care mai are activități, restul au închis activitatea și tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări și filmări care sunt imposibile acum”.

Acum, situația este una destul de nefavorabilă pentru Oana Roman, căci trebuie să se descurce din pensia mamei sale, Mioara Roman. Însă, în urmă cu doi ani de zile, mama vedetei ajunsese în sapă de lemn, iar fiica ei i-a oferit ajutor pentru a se ridica înapoi. Se mutase într-un apartament, după ce a fost nevoită să părăsească casa în care trăia. Mama ei ar primi pe lună suma de 2100 de lei. Ea a lucrat ca profesoară de limba arabă.

Publicat: 14 May. 2020, 14:29 Vedete
Pe aceeași temă