Oana Roman a ajuns în colaps financiar din cauza pandemiei de coronavirus! Acum trăiește din pensia mamei

Publicat: 20 Mar. 2020, 11:42 Vedete

Vedetele sunt și ele încercate în perioada aceasta, după ce a fost declarată la nivel mondial pandemie de coronavirus. După ce am aflat că Dani Oțil, Mugur Mihăescu și Mihai Morar au tras ”obloanele” firmelor temporar, acum se află în această situație și Oana Roman.

Vedeta este și ea afectată din punct de vedere financiar de această pandemie, așa că a fost nevoită să oprească și ea activitatea temporar, până când lucrurile se vor așterne pe un făgaș normal și firesc. Soția lui Marius Elisei este nevoită să se deplaseze destul de muncă, având în vedere jobul pe care îl are. Pe rețelele de socializare, Oana Roman a scris un mesaj cu privire la acest lucru: „De joi stăm în casă cu toții pentru că situația pare că se agravează. Mai am doar un singur client care mai are activități, restul au închis activitatea și tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări și filmări care sunt imposibile acum”.

Oana Roman a ajuns în colaps financiar din cauza pandemiei de coronavirus! Ce pensie are mama ei

Acum, situația este una destul de nefavorabilă pentru Oana Roman, căci trebuie să se descurce din pensia mamei sale, Mioara Roman. Însă, în urmă cu doi ani de zile, mama vedetei ajunsese în sapă de lemn, iar fiica ei i-a oferit ajutor pentru a se ridica înapoi. Se mutase într-un apartament, după ce a fost nevoită să părăsească casa în care trăia. Mama ei ar primi pe lună suma de 2100 de lei. Ea a lucrat ca profesoară de limba arabă.

„Dacă stau acasă vreau măcar să pot face un bine atâta timp cât pot și am putere. Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, a mai transmis Oana Roman, potrivit Click.

Publicat: 20 Mar. 2020, 11:42 Vedete
Pe aceeași temă