Imaginile pe care n-o să le vezi niciodată pe Instagramul ei: Oana Roman ”la puterea a 2-a”, în timp ce mărșăluiește spre restaurant

Publicat: 20 Jul. 2020, 20:56 Vedete

Doamneee… câte povești s-au scris despre metoda revoluționară care a reușit să o slăbească pe Oana Roman. Pe contul ei de Instagram au curs zeci de poze demonstrative cu ”noua” siluetă, însă realitatea-i alta! 

Fiica fostului prim-ministru Petre Roman a fost multă vreme „discutată” din cauza proporțiilor pe care le-a avut dintotdeauna. Pe de altă parte, Oana Roman a provocat valuri și din cauza (sau datorită) super bărbaților care i-au căzut cu tronc. Este suficient să spunem Cornel Păsat. Multe au fost spuse, multe uitate, însă fiecare cumva și-a pus amprenta pe ceea ce este astăzi Oana Roman.

Să luăm exemplul ultimelor luni… Vedeta s-a înscris într-un program intens de slăbit care a dat rezultate foarte bune pe… Instagram. În realitate, lucrurile ar putea fi îmbunătățite considerabil, însă cine suntem noi să decidem asta? Este o părere pur personală extrasă cu „ochi limpede” din instantaneele surprise de colegii noștri paparazzi CIAO.RO.

Sigură pe ea, mărșăluind pe străzile capitalei, Oana etalează aerul acela de femeie care a reușit. A reușit și… nu prea. Saaau, poate să fie bulinele de vină?

Ne temem că trebuie să spunem lucrurilor pe nume. Rochia cu buline nu este chiar cea mai bună alegere pe care ar fi putut să o facă Oana din punct de vedere vestimentar. Această ipostază aruncă în derizoriu tot ce s-a chinuit fiica lui Petre Roman să construiască pe social media: talie de viespe, picior de divă …

Și totuși… ce a făcut Oana Roman ca să mai ducă pe minus plusul?

Din ianuarie, mi-am schimbat stilul de viață. Am început să fac sport, dar nu exagerat, iar regimul alimentar e foarte simplu. Mănânc puțin și des, cam orice, dar în cantități mici. Altfel te frustrezi rău și te chinui psihic. Fac și proceduri de slăbit, de două-trei ori pe săptămână. Toate acestea, împreună, dau rezultate”, spune Oana Roman. Asta pentru cine-și dorește să afle rețeta de slăbit pe Instagram a Oanei Roman.

Publicat: 20 Jul. 2020, 20:56 Vedete
Pe aceeași temă