Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, care ar fi fost abuzată în copilărie, primele declarații!

Publicat: 31 iul. 2019, 21:14 Autor: Simona Ciao.ro
Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, care ar fi fost abuzată în copilărie, primele declarații!

Daniela Dinca, fiica barbatului din Caracal, a fost contactata de publicatia Adevarul pentru a da o declaratie.

Fiica lui Gheorghe Dinca va da informatii vitale. Daniela Dinca este fiica barbatului din Caracal acuzat in cazul disparitiei Alexandrei Macesanu si a Luizei Melencu.

Fiica lui Gheorghe Dinca promite informatii vitale

Fiica lui Gheorghe Dinca promite informatii vitale

Femeia a refuzat sa comenteze cazul, dar a spus ca, in cel mult doua zile, familia Dinca va exprima un punct de vedere. Toti membrii familiei lui Gheorghe Dinca spun ca intai asteapta permisiunea casei de avocatura care-i reprezinta pentru ca apoi sa-si exprime un punct de vedere referitor la cazul fetelor rapite.

Daniela Dinca nu a facut niciun comentariu, insa a spus ca in cel mult doua zile familia va iesi cu explicatii publice: „Momentan nu, dar în curând va fi (n.r. – un punct de vedere). Avocatul nostru a prezentat din partea noastră. În curând va fi. În curând vor fi toate”, a spus aceasta.

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni. Oamenii legii spera ca in acest fel sa afle tot adevarul

Sunt sperante ca se vor afla toate detaliile macabre ale inculpatului Gheorghe Dinca. Cel care a anuntat acest lucru este procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, in decursul zilei de azi.

Inculpatul va fi acuzat de uciderea celor doua adolescente in judetul Caracal si va fi testat cu aparatul poligraf, pentru ca acesta sa nu-i mai induca in eroare pe oamenii legii.

„Avem şi consimţământul dat de inculpat în acest sens. Urmează să fie testat”, a spus Felix Banila in cadrul unei conferinte de presa.

In cursul zilei de azi Gheorghe Dinca a fost adus la Spitalul Penitenciar Jilava, cu scopul a fi supus unui control medical si a unei expertize psihiatrie.

Publicat: 31 iul. 2019, 21:14 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă