Procurorul Cristian Ovidiu Popescu este cercetal disciplinar. El este cel care a instrumentat disparitia Alexandrei

Publicat: 31 iul. 2019, 18:55 Autor: Simona Ciao.ro
Procurorul Cristian Ovidiu Popescu este cercetal disciplinar. El este cel care a instrumentat disparitia Alexandrei

S-a dispus inceperea cercetarii disciplinare a procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu este cercetal disciplinar pentru exercitarea functiei cu grava neglijenta, dupa cum a anuntat, miercuri, Inspectia Judiciara.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu este cercetal disciplinar

„În motivarea începerii cercetării disciplinare, s-a reţinut că procurorul de caz, sesizat cu infracţiunea de lipsire de libertate a unei minore şi având, ca atare, obligaţia de a lua toate măsurile pentru încetarea acestei stări, nu a consimţit la pătrunderea, anterior orei 6,00 a zilei de 26 iulie 2019, în imobilul suspectului unde se presupunea că se află victima, ignorând prevederile art. 27 alin. (2) lit. b) din Constituţia României, raportat la art. 20 alin. (2) din Codul penal”, gasim scris intr-un comunicat al Inspectiei Judiciare.

In plus, inspectorii Directiei de inspectie pentru procurori au inaintat Sectiei pentru procurori in materie disciplinara din cadrul CSM propunerea de suspendare din functie a procurorului pana la finalizarea procedurii disciplinare.

Gheorghe Dinca va fi testat cu detectorul de minciuni. Oamenii legii spera ca in acest fel sa afle tot adevarul

Sunt sperante ca se vor afla toate detaliile macabre ale inculpatului Gheorghe Dinca. Cel care a anuntat acest lucru este procurorul sef al DIICOT, Felix Banila, in decursul zilei de azi.

Inculpatul va fi acuzat de uciderea celor doua adolescente in judetul Caracal si va fi testat cu aparatul poligraf, pentru ca acesta sa nu-i mai induca in eroare pe oamenii legii.

Publicat: 31 iul. 2019, 18:55 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă
×