VIDEO! Fetita de 8 ani din India care se joaca cu 6 cobre extrem de veninoase si sfarseste prin a fi muscata! Atentie imagini socante!

Publicat: 26 Sep. 2018, 12:03 Life

Alti copii la varsta ei merg la scoala, se joaca pe tablete si au cu totul alte preocupari decat sa se joace cu serpi extrem de veninosi.

Fetita de 8 ani din India care se joaca cu 6 cobre extrem de veninoase.  Are 8 ani si animalele ei de companiei preferate nu sunt nici cateii si nici pisicile. Nu merge la scoala si impreuna cu tatal ei prinde cobre pe camp.

Kajol are 8 ani si este din Ghatampur, India si provine dintr-o familie foarte numeroasa si foarte saraca. Ea si cei 9 frati ai sai de multe ori nici nu au ce manca de pe o zi pe alta. Dintre toti membrii familiei niciunul nu merge la scoala, dar doar Kajol a mostenit pasiunea tatal lui sau pentru serpi. Ea si tatal sau merg zilnic prin satele din imprejurimi si pe camp pentru a prinde cat mai multi serpi pe care sa-i vanda in satul lor. Facand asta deja de la 5 ani, fetita pare sa se fi atasat foarte mult de serpi, in special de cobrele veninoase.

In prezent Kajol are 6 cobre imperiale, unele dintre cele mai veninoase specii de serpi de pe planeta. Fetita si tatal ei sunt maestrii in stapanirea serpilor, dar chiar si asa se intampla sa fie muscati destul de des. In imagini se poate vedea cum fetita sta pe jos inconjurata de mai multi serpi veninosi care efectiv o ataca.

Continuarea articolului »

Publicat: 26 Sep. 2018, 12:03 Life
Pe aceeași temă